ANÀLISI

Un relat de: kefas

Estimada,

t'haig de confessar una cosa que no has endevinat, soc vampir. Avui he estrenat una nova neurona analítica i he pensat, qui millor que ella per provar-la? De matinada he vingut a la teva estança, t’he apartat la roba perquè tenia la intenció de prendre la mostra del pubis, però anaves molt tapada, ho he vist complicat i m'he decidit per l'eteri i romàntic coll. Abans de clavar-te els ullals t'he contemplat, embadalit. He vist un àngel, amb la cabellera rossa escampada sobre el coixí i un rostre plàcid, viva imatge de la serenitat. Has notat la punxadeta? Potser la fibladeta ha sorprès el teu somni i l'ha canviat? T'has mirat el coll aquest matí? Quan ha sortit la sang l'he analitzada tot degustant-la. Què t'ha semblat l'analítica? Te l'he deixada sota el coixí.

Estimat,

he vist l'analítica i el parell de forats al coll. No ets gaire fi, eh! Em dius en els resultats de la teva anàlisi que soc diferent, sense por a no encaixar, directa, amb idees clares, que sé escoltar sense compartir necessàriament les opinions, destrio el gra de la palla, busco i gaudeixo dels petits plaers de la vida, amb senzillesa, sense falses aparences, i em desconcerta el que no entenc. Mai seré de ningú que no sigui jo mateixa i, sovint, em sento feliç. Doncs mira, els paràmetres són encertats, però no has detectat dues coses molt importants. La primera, que la meva curiositat i el meu esperit d'exploració són infinits. La segona, que soc caníbal i sibarita.

M'has provocat i ara em toca a mi analitzar-te. Hauries de saber que la meva metodologia és diferent, gastronòmica, de ganivet i forquilla. L’analítica serà més profunda i completa. T'extrauré el fetge i me'l menjaré, lentament, degustant cada un dels bocinets en què el trossejaré. Naturalment, no podràs llegir l'analítica de forma immediata ni tampoc aquesta nota. Et posaria en guàrdia i malbarataries el meu pla. Hauràs d'esperar a la pròxima reencarnació. Bon somni etern, amor.

Comentaris

  • Estimat?[Ofensiu]
    llpages | 14-01-2024 | Valoració: 10

    Trobo que la resposta d'ella a la iniciativa d'ell és desproporcionada. De tant que se l'estima, se'l cruspeix! Però qui vulgui equanimitat en els relats de kefas, millor que triï un altre autor. Mentrestant, bon profit a la vampiressa...

  • Vampíric [Ofensiu]

    M'agrada la descripció vampírica del relat... Li trobo un punt d'erotisme que el fa bell, apassionat fins i tot excitant. I tostemps amb aquest inconfusible segell teu amb el qual ens tens avesats. Enhorabona! Nil.

  • Analítica gastronòmica. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 12-01-2024

    M'he concentrat i divertit més aviat amb aquest relat que resulta molt apassionat, entre una analítica i una altra.
    És que és un bon somni metafòric. Realment és per a fer-li voltes a les dues cartes que has desenvolupat molt penetrant.
    Enhorabona, Kefas.
    Bona nit i fins demà. Si et ve de gust, pots llegir-me l'últim relat meu. Quan puguis naturalment.

    Cordialment.
    PERLA DE VELLUT

  • Vampir i canibal.[Ofensiu]
    SrGarcia | 12-01-2024

    Un relat epistolar ple d'imaginació.
    Quin parell el vampir i la caníbal hinduista.
    Esperava que l'anàlisi fos més física, ja saps, colesterol i cosotes així, però se'l veu espavilat al vampir, traient conclusions sobre el comportament a partir de la degustació de la sang.
    El personatge de l'estimada molt ben trobat, una dona freda, calculadora, potser una mica ressentida.
    També està molt bé que tot el relat consisteixi en dues cartes.

  • Quina analítica...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 12-01-2024

    més maquiavèl.lica. No sé com interpretar aquesta metàfora, però m'ha agradat i no m'ha deixat gens indiferent.

    Rosa.

  • Ves jugant![Ofensiu]
    aleshores | 12-01-2024

    Molt aconseguida aquesta peça, que metafòricament dona de sí:
    Ella fa servir instruments de cuina, però només prèvia provocació, sinó no hauria tret el mostres que tots duem dins! (“petits plaers de la vida” i tal”)
    No se si hi cap aquesta mena de visió.