Amor eteri

Un relat de: Olga Cervantes
Quan vaig arribar a l’estació de Queralbs, la cremallera ja s’havia enganxat al trenet de fusta per conduir-lo fins a Núria, entre penya-segats nevats.
Com que al hotel de la vall m’esperava una bellesa primaveral i no volia arribar assedegat, vaig acomodar-me en una de les finestres obertes, plegant les ales i estarrufant-me una mica per deixar passar l’escalforeta del sol.
L’assumpte era delicat, perquè havia decidit passar aquella temporada a la vora del mar, lluny de la duresa de la muntanya. En canvi, la meva enamorada no volia venir perquè li feia por la flexibilitat de l’aigua.

En arribar al llac, tot coincidint amb la gran exclamació dels passatgers del vagó, vaig veure la meva merla blanca. Estava delicadament situada a l’ampit d’un dels grans finestrals. Tenia les plomes ben pentinades enrere i semblava emmirallar-se en un cristall.
Vam fer l’amor tota la setmana, intensament, com si fóssim dos miners que busquen en ells mateixos, pirita, or o carbó. Però, vaig acomiadar-me veient el blau del mar en la seva mirada.

M’esperava el cremallera de tornada i vaig agafar-lo per mandra d’obrir les ales. Estava mig content i mig melangiós, però em vaig mig adormir, encara que més meitats no en quedaven. Els túnels es succeïen per la pedra pelada quan, de sobte, vaig veure el meu amor, vall avall, com si fos una garlanda.
No ho dubteu, em vaig emocionar i sense pensar-m’ho dues vegades, vaig saltar per la finestra per anar a trobar-la.




Comentaris

  • Una bona imatge de la fantasia de l'amor.[Ofensiu]
    unicorn_gris | 26-10-2016 | Valoració: 9

    Encara que en alguns punts ho he trobat inverosímil (cosa que no té pas que ser sempre dolenta), crec que és un bon relat que evoca visitar un amor llunyà, practicar sexe amb ell, i després retornar al teu poble veient-lo en la teva imaginació.

    És un relat molt tendre. T'hauria de llegir més sovint.

    Que passis un bon dia.

  • Un relat molt tendre[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 25-07-2016

    i delicat.
    Admiro la teva imaginació prodigiosa i el teu estil àgil i agradable de llegir.
    Bona descripció del paisatge vist durant el viatge en el cremallera.
    Una abraçada, Olga, i també al teu encantador marit.

  • Bon relat[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 08-04-2016 | Valoració: 10

    Molt tendre i poètic. M' encanta
    Montse

  • Ui, perdó[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 11-03-2016 | Valoració: 10

    Ostres, m'he equivocat i no sé pas com ha sigut que he confós la tecla A per la tecla B. Perdó. Però baja, mantinc tot el que he dit més amunt. Més abraçades i més petonets.

    Aleix, ara si

  • Amor de muntanya[Ofensiu]
    Olga Cervantes | 11-03-2016 | Valoració: 10

    Feia temps que no et veia per aquí i ara ho entenc: deus haver estat per les altes muntanyes de Queralbs i Núria, oi? Però m'alegro llegir-te de nou, amb un relat màgic d'amor volador, ple de la fantasia que l'amor desperta, amb una prosa teva, poética, única, que enganxa al lector, com la cremallera del vell trenet. Per cert, on són ara les dues merles, al mar o dalt la muntanya? Una abraçada i petonets.

    Aleix

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de Olga Cervantes

Olga Cervantes

43 Relats

250 Comentaris

35552 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:
Nascuda a Barcelona fa uns anys, he viscut gairebé sempre a l'Hospitalet de Llobregat, però la meva etapa literària va començar al Poblenou. Es veu que el mar m'inspira. Potser, algun dia faré arribar el mar fins la muntanya.