Absències (Ia Part)

Un relat de: Sol_ixent

Tres quarts de set i ja feia més de dues hores que donava tombs pel llit. Despertà sobresaltada pel so estrident del despertador. Acte seguit, es disposà a seguir el seu ritual matinal: dutxar-se d'una revolada i prendre un cafè ben carregat per començar amb forces el nou dia. Un cop consumat, es disposà a despertar a la seva filla, que dormia plàcida i profundament a la seva habitació. Després de batallar una mica amb ella, per fi aconseguí que obrís els ulls i, així, poder vestir-la per anar a la guarderia.

*****

Quasi com cada dia, un cop asseguda al sofà de casa seva, observa la fotografia d'aquella bonica adolescent, que aleshores no devia passar dels 15; tot i que en el present ja devia de sobrepassar els 30. Tants anys i tantes vivències separaven aquella imatge del present... Una vegada més, s'empassà la saliva amb força i s'agafà amb ganes la nova jornada que encetava. Es begué el cafè d'una glopada i va començar a preparar-se per anar a la botiga de moda que regentava i on també treballava de dependenta.

Comentaris

  • Bon relat[Ofensiu]
    ITACA | 20-08-2005 | Valoració: 10


    M'agrada, la protagonista sembla tenir una vida força monòtona, llevar-se, la filla, recordar temps millors, m'ha donat aquesta sensació, em deixa força intrigada, tinc curiositat per com desenvoluparàs el següent, ja tinc ganes del veure'l publicat per aquí.
    Molts petons i abraçades Sol_ixent

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

141 Relats

441 Comentaris

130367 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)