Abans de caure en l’adulteri

Un relat de: Saladina
Dins aquestes quatre parets blanques em fas respirar la calma que brinda el cel ataronjat mentre s'obscureix sobre les ones dels temporals de setembre.
Dins aquestes quatre parets blanques em contemples embadalit, com qui observa a contrallum el balanceig de les veles d'un veler mentre declina la tarda.
Un dia més disfressem verbs d’afecte amb indirectes i somriures. Acceptam en silenci que ens estem tornant addictes en aquest joc, i assumim el risc de cremar-nos. Però el sentiment de culpa continua emmudint les paraules de desig desautoritzades.
Penjam el cartell de “tancat” a la botiga. Dementre, guinyes un ull i deixes anar un “ja tinc ganes de demà, per empipar-te més que avui”.
De camí a casa, cerc pels racons dels carrers de Barcelona la valentia per deixar anar la vida fins ara imaginada. Gir la cantonada de la mançana, ensum com s’escola per la finestra de casa l’olor de la meva salsa preferida - els dimecres sempre cuina el sopar en Marc -. Una barreja de por i covardia s’apodera de mi de nou, i no sé com pronunciar les paraules de comiat cavil·lades.

Comentaris

  • Potser[Ofensiu]
    Prou bé | 14-10-2023

    Ja hi és a l'adulteri, no?
    Ben descrita la situació.
    Bon relat.
    Amb total cordialitat

  • M'ha agradat[Ofensiu]
    llpages | 26-09-2023 | Valoració: 10

    Una excel·lent descripció d'una situació sentimental complexa: el que viu, el que li passa pel cap, l'angoixa de trencar la relació... A seguir escrivint, Saladina, ho fas molt bé!

  • Por i covardia. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 22-09-2023

    És addicte al joc. Hi ha un sentiment de culpa per part del protagonista per fer l'amor, que no li toca fer. Molt ben plantejat, Saladina.
    Enhorabona.
    Cordialment.
    Perla de vellut

  • Posa't el salvavides[Ofensiu]
    kefas | 22-09-2023

    Navega en un vaixell cap al naufragi
    perquè el seu port és ple d'esculls i d'aigües braves
    però no en sap de naufragar perquè la calma
    d'un altre port li dona l'esperança
    d'un navegar sense por a les onades.
    I, mentrestant, la por que l'esclavitza
    és la de tallar les amarres.

  • Trobar el moment...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 22-09-2023

    per trencar una relació mai és fàcil, però si la decisió és ferma, quan més aviat millor, si no, s'acabarà creant un clima insoportable, que encara crearà més angoixa. L'honestedat amb els altres i sobretot en un mateix, és important.

    Bon relat Saladina.

    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de Saladina

Saladina

21 Relats

55 Comentaris

5703 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
Vaig néixer a un poble de costa a Mallorca, on segueixo vivint després d'haver estudiat uns anys a Tarragona infermeria. Escric des de l'adolescència, tot i que els últims anys ho vaig deixar de fer. Ara en els meus 23 anys he tornat començar a teclejar sentiments, pensaments, experiències i d'altres relats o poemes on em deix endur per la imaginació.