A través de les paraules

Un relat de: Maria Sanz Llaudet
El Jordi li havia demanat que l’esperés asseguda al primer banc del parc, entrant a mà dreta. I allà estava ella, contemplant com el dia es llevava amb un sol radiant que il•luminaria cadascuna de les imatges que avui viuria.

“És estrany, passen deu minuts de l’hora i ell encara no és aquí”, pensava la Silvia, encara sense inquietar-se. Fa un any que va conèixer el Jordi. Es van trobar de nit, en un xat, i des del primer moment van sentir un feeling especial. Els primers dies només van compartir converses trivials, però de mica en mica es van transformar en confidències personals, fins i tot íntimes, que els van anar apropant. Passats uns mesos, cadascú coneixia la vida de l’altre fil per randa. Va ser llavors, potser per por de caure en la monotonia, que el Jordi va proposar de cercar somnis que poguessin viure a través de la pantalla. No establirien límits de cap mena. Els personatges que cadascú interpretaria eren escollits meticulosament pel Jordi, basant-se en guions que ell mateix escrivia d’un dia per l’altre. Tant aviat feien de mestre i deixebla adolescent, com de bomber i víctima que ell acudia prest a socórrer. I sovint sorgia un Jordi seductor que la feia sentir-se subjugada, despertant-li ànsies adormides que fins aleshores mai no havia pensat que tenia.

Les busques del rellotge s’allunyen cada cop més de l’hora acordada, i el Jordi segueix sense aparèixer. La nit abans, davant l’ordinador, van fantasiejar una bona estona delectant-se en tot allò que podrien fer quan es trobessin. Ahir no va ser una nit de jocs. Ahir només comptaven ells dos i les escenes vives que ell li presagiava: la trobada al parc, els petons apassionats, l’aeroport on agafarien l’avió per anar fins a Itàlia, l’habitació de l’hotel i les carícies amb que l’obsequiaria abans de fer-li l’amor. L’única cosa que l’havia desconcertat va ser la seva insistència en dir-li Flàvia en comptes de Silvia, però el seu amor és tan gran que no li fa res que l’anomeni com un dels seus personatges.

Comentaris

  • Paraules ben trobades[Ofensiu]

    Paraules ben trobades. Tens la virtut d’embolcallar els teus escrits amb paraules tan adients que difícilment pots deixar de continuar llegint.
    Aquest m’havia passat per alt.
    —Joan—

  • Veig que estimes les paraules[Ofensiu]
    Josoc | 26-03-2014

    o almenys creus en la seva importància. Jo també. Tu t'expresses molt bé i avegades et sents traïda per elles, oi? m'ha agradat llegir-te per primera vegada i m'agradaria que tu em llegissis a mi. Tinc publicats molts relats però n'hi ha un titulat PARAULES D'ALT NIVELL que ningú m'ha comentat, pobret! Vols fer-ho tu? Gràcies.

  • mar - montse assens | 11-02-2014

    Boníssim!!! Ai, internet! Que fàcil és tenir-hi un "amor en cada puerto" i alhora que fàcil és equivocar-se d'amor i de port...
    Molt ben escrit! :)

  • Hi ha...[Ofensiu]
    AVERROIS | 22-01-2014 | Valoració: 10

    ...molta gent que amb ixò d'internet viu de fantasies. La imaginació porta moltes vegades a un món il·lusori que en el fons no existeix. La vida pot seer com una novela.
    Però compte smb internet que pot ser una novela de terror.
    Bon relat.
    Una abraçada.

  • No sé[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 22-01-2014

    si no l'he entès prou bé però trobo el relat, molt ben escrit però incomplet.
    És clar que , segons tinc entès, per Internet corren personatges una mica "rarillos".
    M'alegra molt tornar a veure't per aquí.
    Una abraçada, Maria.

l´Autor

Foto de perfil de Maria Sanz Llaudet

Maria Sanz Llaudet

54 Relats

906 Comentaris

106184 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Vaig arribar a aquest món una matinada de ple hivern, un dissabte del mes de gener que em va batejar amb el signe d'aquari, amb ascendent escorpí (ara que ja tenim confiança, us ho puc confessar)
Quan vaig ensenyar-vos el meu primer relat, l'octubre del 2006, us deia que feia pocs anys que havia començat a escriure. Ara ja en fa uns quans més. No sé si en aquest temps he aprés a escriure gaire més del que sabia -que era poc-, però seguiré posant-t'hi tot l'esforç de que sóc capaç i, per fer-ho, rés millor que tenir l'oportunitat de llegir-vos i gaudir d'aquestes històries i vivències que entre tots compartim. Sembla ser que finalment he corregit la meva tendència a posar punts suspensius a tota frase que se'm posava pel davant, però el més important per a mi és que segueixo sentint aquella necessitat que m'empeny a deixar constància escrita de pensaments, vivències, sentiments...
Gràcies a tots, i especialment a aquells que tingueu la paciència de llegir-me. Els que a més tingueu la bona voluntat de comentar-me, doblement agraïda.