Oli d’ametlles dolces

Un relat de: Maria Sanz Llaudet
Sempre li havia resultat complicat encertar els gustos del Ferran. S’havia passat més d’una hora mirant aparadors de tota mena sense que hi trobés res que li cridés especialment l’atenció. De sobte, en tombar una cantonada, va ensopegar amb la botiga que, sense saber-ho, era la que cercava.
Més tard, va arribar a l’apartament amb temps per poder-se relaxar mentre assaboria una tònica amb ginebra. Se sentia tan distesa que va sucumbir a la temptació d’un bany d’escuma i sals. L’aigua calenta i la llum de les espelmes creaven un entorn tan plàcid que l’induí a recordar de quina manera li feia l’amor el Ferran. Els dits, com impulsats per un ressort invisible, s’acostaren al sexe i van recórrer aquell trosset de carn que palpitava, fins que va arribar l’alenada de plaer. Quan va asseure’s al llit, encara mullada, la mà va començar a estendre, turmells amunt, l’oli perfumat d’ametlles dolces. I en aquell precís instant va veure el Ferran allà, palplantat enmig de la porta.
Van restar en silenci una bona estona. Mentre ell l’acaronava amb la mirada, ella feia lliscar, amb gest sinuós, aquella textura oliosa que li setinava la pell. En arribar als pits, li oferí una mirada còmplice mentre alentia el massatge i feia girar els dits sobre els mugrons erectes. En veure’l avançar cap a ella, va retrocedir fins a la tauleta de nit per agafar un estoig petit.
—Felicitats, Ferran —va dir amb un somriure pletòric en entregar-li l’obsequi.
—Gràcies, amor meu. Després m’ho miraré.
—Jo de tu ho faria ara, que potser el podries estrenar —va insinuar la Maria.
L’observà mentre desembolicava la capsa amb mans tan impacients que esquinçaven el paper. Quan va veure la joguina eròtica, va passar de la perplexitat a una rialla franca que li va transformar la fesomia.
—Carinyo, t’asseguro que, després d’aquell meravellós tren elèctric que vaig tenir de petit, aquest és el regal que sempre havia volgut que em fessin!

Comentaris

  • La consistència de l'oli[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 04-01-2014

    d'atmelles dolces és perfecta per què triga una mica en filtar-se dins la pell, però no ès tant oliós com el d'oliva, així que és ben normal que inspiri relats tant sinuosos com el teu.

    Per cert, m'he quedat amb ganes de saber exactament quina joguina li ha regalat, però així va bé, que obre més camins a la imaginació.

  • Erotisme...[Ofensiu]
    rnbonet | 04-01-2014

    ...en cada imatge, en cada seqüència. Un erotisme innocent, senzill, de desig jovenívol i de dutxa d'aigua calenta.

    Redéu, com ens emboliquen els d'RC amb els 'concursets'!

    Bon any, xicona! Amb salut i rebolica!!!

l´Autor

Foto de perfil de Maria Sanz Llaudet

Maria Sanz Llaudet

54 Relats

906 Comentaris

106249 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Vaig arribar a aquest món una matinada de ple hivern, un dissabte del mes de gener que em va batejar amb el signe d'aquari, amb ascendent escorpí (ara que ja tenim confiança, us ho puc confessar)
Quan vaig ensenyar-vos el meu primer relat, l'octubre del 2006, us deia que feia pocs anys que havia començat a escriure. Ara ja en fa uns quans més. No sé si en aquest temps he aprés a escriure gaire més del que sabia -que era poc-, però seguiré posant-t'hi tot l'esforç de que sóc capaç i, per fer-ho, rés millor que tenir l'oportunitat de llegir-vos i gaudir d'aquestes històries i vivències que entre tots compartim. Sembla ser que finalment he corregit la meva tendència a posar punts suspensius a tota frase que se'm posava pel davant, però el més important per a mi és que segueixo sentint aquella necessitat que m'empeny a deixar constància escrita de pensaments, vivències, sentiments...
Gràcies a tots, i especialment a aquells que tingueu la paciència de llegir-me. Els que a més tingueu la bona voluntat de comentar-me, doblement agraïda.