Detall intervenció

Una salutació

Intervenció de: Aquàtica | 27-05-2005


Hola, no he sigut mai gaire participativa en aquest forum, de fet, em sembla que és la segona vegada que hi deixaré la meva emprempta. He estat revisant què s'hi deia aquesta setmana i crec que es repeteixen un seguit de temes que ja s'havien parlat desenes de vegades abans.
Tenia l'esperança que la cosa aniria anat cap al camí de la tertúlia literària (opinions de relats o de poemes, d'autors, etc.) però em sembla que deriva més cap a un xat no instantani.

En fi, una salutació aquàtica.


Respostes

  • RE: Una salutació
    ITACA | 27/05/2005 a les 21:42

    Doncs aviam si et veiem per aqui eh! Si el tema de la trobada ... quins embolics a mes estan a tota la pag ,! doncs res Aquatica petonets, bona nit.

    ITACA
  • RE: Una salutació
    PoetaMort | 27/05/2005 a les 21:53

    Hola.
    La veritat es que jo sóc nou aqui i la veritat no m'he enterat gaire dels tems que per ara he vist al forum. Havia pensat que el forum com diu l'Aquatica seria més de l'estil comentar textos, noticíes, autors, llibres... però soposo que deu anar a temporades sobretot si hi ha alguna trobada. Per ultim només dir que trobu molt encertada aquesta web. A! i esclar convido a tothom qui vulgui "o pugui" a lleguir el meu text: Tot just, un somni "per ara en tinc un ja anir-he afeginti més textos" lògicament també estic obert a qualsevol comentari.
    Una salutació d'un nou usuari.
    • Tu proposa
      EmmaThessaM | 27/05/2005 a les 22:22

      Si vols que es parli d'alguna altra cosa que no siguin mèus i teulades, només has de proposar tema, segur que trobes algú que et contesta perquè jo ho faria! (Ho faria però aquest cap de setmana no ho faré que tinc clausura)

      A veure: de què vols parlar? D'algun llibre que t'ha agradat? D'algun autor que odies? D'un poema màgic sense ritme però amb molta vida? De com es construeix un relat?

      Te'n faries creus però, de vegades, nosaltres també fem servir la neurona per parlar de temes transcendentals (és més, totes les preguntes que t'he plantejat s'han parlat alguna vegada en el fòrum, el problema és que han quedat perdudes en les profunditats del fòrum i ara ningú sap com rescatar-les: seràs tu l'escollida de fer-nos posar seny i treure'ls-hi la pols?).

      Quina és la teva proposta?

      EmmaThessaM

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.