Detall intervenció

Semblava que no... PERÒ HE TORNAT!!

Intervenció de: ::bruixeta:: | 09-11-2007


Hola a tots altre cop!
No espero que ningú s'enrecordi de mi, ni tan sols que li soni el meu nom (que de fet estic pensant en canviar-me'l, que ja no m'agrada, o que m'agrada menys que abans...). :)

Vaig començar entrant sovint a relatsencatalà per llegir relats, fins que vaig decidir registrar-me i participar. Vaig fer algunes proves, vaig publicar tres cosetes no massa elaborades i vaig desapareixer del mapa. Es a dir, vaig entrar com a "novata" i no vaig tenir temps d'acomodar-me.

D'això ja en fa ben be 2 anys. Avuí he vist al correu un mail de relatsencatalà perquè algú havia comentat un dels meus relats (gràcies) i he recordat que aquí em sentia "com a casa", amb una cálida acollida per part de tots, i un fort sentiment de curiositat i en part enyorança.

Així doncs, he decidit tornar a fer-me un més de relatsencatalà, aquest cop provant de no quedar-me al nivell de "novata", i si més no, durar aquí una mica més que l'últma vegada (que haig de confesar que no recordo el motiu pel qual vaig deixar de venir).

Ara m'haig d'actualitzar (no se si m'haig de fer una nova conta i donar de baixa aquesta, o puc modificar les dades directament). Xafardejaré i llegiré relats. Ja tinc algunes idees! QUINA IMPACIÈNCIA!!

Un petó*


Respostes

  • RE: Semblava que no... PERÒ HE TORNAT!!
    T. Cargol | 09/11/2007 a les 13:12

    Aquest el teu lloc, aleshores! Ben re-trobada.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.