Detall intervenció

Referent a les puntuacions i als que vicien els comentaris

Intervenció de: ANEROL | 25-11-2008


Aclareixo, en castellà "cizañeros".
Penso que s'ha de deixar de banda les provocacions, però estic molt d'acord amb algunes opinions i propostes que JOANPG ha expressat en el seu últim escrit editat a RC
Seria una pena que es perdés aquest com d'altres bons personatges i relataires que, a banda de bons escrits, ens fan gaudir d'una gran humanitat. Fa il·lusió trobar-se una bona puntuació, es clar, però, al menys jo , no vull ser il·lusa i sí realista, sé que no estic a l'altura d'un 10; però, qui pot tenir aquesta potestat de valorar?;, sí d'opinar, de fer comentaris, de si en saps, corregir, etc... Em decanto per un altra sistema que no sigui el de la puntuació, tal com ha dit en Joanpg, el que sigui, que eviti ingerències malintencionades com les d'alguns, molts d'aquest ni tan sols estan registrats com a autors. Fins ara mai m'he immiscit en cap conversa. Però, avui, entre el relat que he citat i algun comentari que he llegit, m'he decidit a prendre posicions i dir el que penso.


Respostes

  • RE: Referent a les puntuacions i als comentaris dels reptes
    T. Cargol | 25/11/2008 a les 17:53

    Els comentaris als participants dels reptes, en canvi, quan es valora el relat o poema presentat solen ser més ajustats a la realitat, atès que se n'ha de triar un de guanyador.

    Són les valoracions més fidels. Jo diria que la part millor i més agraïda dels reptes és el comentari que et fan desprès d'una lectura detinguda per part de l'organitzador del repte. Aconsegueixes que algú et llegeixi amb deteniment.

    En general - i començant per mi - trobo que falta molt coneixement de la llengua catalana; hi ha un cert nivell tipus tv3 per sortir del pas però hi ha escassetat de lèxic, manca de recursos lingüístics, etc. - És una opinió! -. Hi ha excepcions.

    No ens hem hauríem d'indignar si se'ns critica, sempre que aquest comentari crític es faci amb respecte per la persona que escriu.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.