Detall intervenció

RE: a giocondix

Intervenció de: Eva_Moreno | 01-12-2005


ànims!! i passeu olimpicament de gent que no té res més a fer que criticar sense saber de que parla. I si sap de que parla... on està la seva obra? Em moro de ganes de posar-li nota JAJAJAJAJA


Respostes

  • RE: a giocondix
    instants | 01/12/2005 a les 13:52

    jo estic d'acord amb ambre, si més no seria un signe d'honestitat per part teva giocondix. Què es molt fàcil entrar com a lector baixa notes. O si més no, dóna alternatives o fes una analisi en els comentaris que fas, més exhaustius.
  • RE: a giocondix
    Eva_Moreno | 01/12/2005 a les 14:38

    Jo crec, i perdona que em posi pel mig, que giocondix es una persona gelosa. Insatisfeta. etc..
    A molts de vosaltres, us importa massa la nota, i ell s'aprofita per fer més mal, igualet igualet que el Norfeu l'alquimista.
    Crec que no li agrada el sistema RC, i és revela. Però jo us dic una cosa, a tots els escriptors:
    Quan publiqueu un relat, heu d'acceptar les males crítiques tot i que no siguin constructives. Que importa la nota? Us dic una cosa? Hi ha gent que té un 8 i els seus relats són espectaculars!!
    El que haurieu de fer és passar d'ell. No veieu que li encanta ser el centre d'atenció?
    Oblideu la nota!
    No és més bonic rebre un comentari d'algú que et diu que et seguirà llegint?
    Doncs passeu d'aquells que l'únic que busca es punxar i fer de boques.
    Giocondix, que fàcil és parlar quan no tens res a dir. JI JI JI...




    • RE: RE: es perd molt...
      angie | 01/12/2005 a les 14:52

      Hi ha coses que no tenen importància, doncs per qué en parlem?. Aquí formem una colla d'enamorats de les lletres i fins i tot, d'amics, que no és tant fàcil trobar...
      Vinga, oblideu aquestes ximpleries i a besar la inspiració...
      Ei, veniu a la megatrobada?

      angie
  • RE: a giocondix
    Eva_Moreno | 01/12/2005 a les 14:46

    No petiu. RC no és cap competició. Ni és una pàgina on va a petar la millor literatura catalana, ni és on van a petar els futurs escriptors... Sinó que és allà on van a petar la gent com vosaltres, que escriviu perquè us agrada fer-ho, que escriviu perquè disfruteu fer-ho, que escriviu perquè desitgeu que la gent us llegeixi, que escriviu perquè el cos us ho demana.

    En canvi, hi ha gent que us critica com si pensés que aquí només hi pot estar el que escriu a la perfecció. I la veritat, es que hi han un munt de llibres publicats que ja voldrien tenir el talent que teniu molts de vosaltres. O sigui.. que no deixeu de fer-ho!!


  • RE: a giocondix
    Eva_Moreno | 01/12/2005 a les 14:48

    ànims!! i passeu olimpicament de gent que no té res més a fer que criticar sense saber de que parla. I si sap de que parla... on està la seva obra? Em moro de ganes de posar-li nota JAJAJAJAJA

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.