Detall intervenció

Microrelats sense títol

Intervenció de: fraruro | 20-04-2012

M’agradaria comentar una cosa que he notat en diversos concursos de microrelats durant aquest any: la gent els està presentant sense títol.
Primer ho vaig notar amb els concursos a través del twitter. Vaig pensar que, degut a la brevetat del relat (140 caràcters amb una etiqueta inclosa), la falta de títol podia arribar a estar justificada, encara que, potser, una paraula com a títol del relat no ocuparia tants caràcters.
Ara ho he notat en concursos de microrelats més tradicionals. Els microrelats són més llargs, però algunes persones els segueixen presentant sense títol.
Trobo que el títol és important. Quan jo veig el títol d’un relat meu, ja sé quin relat és. A més, seria estrany rebre la típica carta on diu “Ens agradaria publicar aquell relat que ens va enviar i que no tenia títol”.
Què en penseu? És necessari que els relats tinguin títol? Jo penso que sí, però potser estic equivocat.


Respostes

  • RE: Microrelats sense títol
    Fidel Català | 20/04/2012 a les 19:57
    Jo penso que el títol és com el nom d'una persona, que dins seu té tota una història, que el títol o el nom, resumeix. En els poemes molts cops no es posa el títol, o no se'n dóna cap, però tothom agafa la primera línia per descriure'l i saber de quin poema es parla. es podria fer igual amb els relats? però crec que un bon títol és mig relat, i molts cops, un mal títol mata un bon relat.

    Voto pels títols en els micro relats, opino que qui no els posa no es mulla.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.