Detall intervenció

Hola...!

Intervenció de: ximxim | 23-03-2005


Hola relataires!
Només us volia dir que em va agradar molt poder-vos conèixer (a alguns) el dia de la presentació! Vaig tenir la mala sort de quedar-me sense internet just aquell dia!
Doncs ja està! Ja m'he tret aquesta espina, que la tenia clavada! jejeje
Fins aviat!


Respostes

  • RE: Resposta a la Ximxim
    Josep Bonnín Segura | 23/03/2005 a les 20:35

    Hola Ximxim, jo també vaig estar molt a gust el dia de la presentació i he decidit publicar un relat que ho reflectis. li he posat de nom : "17 de març: Una nit màgica a Barcelona"
    No ho he fet abans perquè estava molt malmanet animicament, haviem tingut que sacrificar un canet que ens havia acompanyat 13 anys. A qui li tinc dedicat un poema d'abans del relat que et coment i que he enviat avui, dia 23.
    Una Aferrada pel coll.
    Josep
    • Pel Josep i la ximxim
      Ilargi betea | 23/03/2005 a les 21:08

      Només dir que em va encantar poder posar-te cara i veu, Ximxim, perque eres una de les relataires que volia conèixer.

      I a tu, Josep, et volia dir que em vaig quedar amb les ganes de xerrar una mica amb tu, perque t'admiro molt! Però quan vaig anar a parlar amb la Conxa i la Carme Cabús (encara que estaves allà al costat i que a la biografia hi tens la teva foto) anava tan atabalada que no et vaig reconèixer! Em va saber molt greu quan després de marxar em va dir el Follet groc que eres tu... Espero que a la propera puguem intercanviar algunes paraules!

      Una abraçada a tots dos (i la resta de relataires)!
      • RE: Resposta per Ilargi Betea
        Josep Bonnín Segura | 23/03/2005 a les 23:53

        Hola Claudia, m'han encantat les teves paraules i la veritat es que la nit va ser molt màgica i molt curta. He intentat escriure el que vaig sentir aquell vespre quan vós vaig conèixer a quasi tots (ai aquest quasi que es va fer massa gran). Per cert el relat l'he enviat avui per publicar i es diu "17 de març: Una nit màgica a Barcelona". Simplement és com una carta d'agraïment.
        Be , esper que a la propera podem xerrar una estona.
        Una aferrada pel coll
        Josep

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.