Detall intervenció

Clandestí.net: he trobat un santandreuenc...

Intervenció de: ALEXÍN | 19-02-2005


Més bén dit, santandreuenca (és "el temps dirà", tan jove com poètica...). M'ha comentat la poesia clandestí.net i ha vist que també sòc de Sant Andreu del Palomar, i m'ha fet molta gràcia. Hi ha més santandreuencs per aquí a Relats en Català? Ostres, seria emocionant, potser ens coneixem i tot...
Sense descartar anar un dia a les trobades de l'Ateneu o Girona, que també em faria molta gràcia, doncs realment van algusn dels meus herois relataires, no estaria malament fer una trobada de santandreuencs (i qui s'apunti) al Versalles.
Si sou per aquí, ja direu...


Respostes

  • RE: Clandestí.net: he trobat un santandreuenc...
    Lavínia | 20/02/2005 a les 12:06

    També visc a Sant Andreu de Palomar (jo sóc de Sants) i em faria molta gràcies que ens poguéssim trobar un dia al Versalles.
    A l'ateneu, no podré anar-hi fins a juliol perquè la tarda de dimecres la tinc ocupada, però al nostre barri pot arribar-s'hi qualsevol que vulgui.
    A més el Versalles és un local molt televisiu, a més de formar part de la ruta modernista santandreuenca, ja que és el local que serveix de marc a la sèrie "El cor de la ciutat". (No sé si això és un reclam!!)

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.