Detall intervenció

Cançó de bona nit o de bon dia

Intervenció de: lluisba | 16-10-2008


Dedicada als ateus i als creients, atès que el compositor i cantant té les barbes i cabells balncsi podria ser Yahvé.
No crec que Yahvé composi ni canti millor. A la Bíbkia no canta (altra feina té en matar infidels). Per si de cas, aquí el teniu. Si sabeu anglès, millor. I si no, que Déu us enviï anglès infús. O no pot? O és impotent?



Respostes

  • RE: El principal problema que vaig veure al teu escrit
    T. Cargol | 16/10/2008 a les 09:54

    eren les consideracions que feies a persones concretes, essent la persona concreta molt difícilment classificable - i podríem dir que intercanviable - en la seva personalitat entre diverses visions del mon, semblava agosarat parlar malament de algunes d'elles que han tingut una trajectòria "independent" o que han tingut una actuació humana correcta.
    És diferent jutjar el paper institucional d'un Rouco Varela o d'un Ratzinger, quan expulsa a Wolf i altres capellans sudamericans i en canvi es fa l'orni amb els bisbes argentins que miraven cap a una altra banda.
    En això demostren que més enllà de les persones volen en primer terme mantenir la "sostenibilitat de l'organització eclesial", la salud de la qual depèn en part de mantenir sense canvis les seves bases teòriques que els teòlegs de l'alliberament podien arribar a canviar. Això en un primer terme els hagués posat en contra dels poders terrenals que tanta influència tenen en la sostenibilitat de la institució

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.