JuanGlauc

0 Relats, 0 Comentaris
0 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de JuanGlauc

  • No s'han trobat relats.

Últims comentaris de l'autor

  • JuanGlauc | 26-02-2005 | Valoració: 6

    El primer relat publicat, esta bé.
    M'ha agradat molt la manera de explicar els detalls, el qeu els hi passava per dins, les coses totalment imprecindibles que tu feies interessant.
    No te valorat molt alt perque la historia la trobo dun nivel una mica baix amb la teva manera deredactar. res mes.. segueix aixi felicitats

  • JuanGlauc | 17-10-2004

    Sento si la meva valoració no t'ha fet el pes, te posat un 2 pel relat, no em convenç i he llegit teves que són molt millors, i et vec capaç de fer molt millor aquest text, aquesta idea.
    El més important esque tu hi entiguis contenta, jo de vegades llegeixo autors que estan sobrevalorats i daltres ho faig amb gent qeu ningú compra el seu llibre i jo els tinc com a preferits a la meva prestatgeria.

    Et vec molt interessant, és més m'estic plantejant el tema de fer-me un correu al hotmail aquest, per a veure si concec gent com tu.. Tinc molts amics jo i suposo que trobo extrany de poder-los fer per la xarxa ja que jo nescessito el contacte huma, el cara a cara, el sentir el riure de l'altre, res més.. seré un vell.. un home massa tradissional, pot ser.. no ho nego..

    Sento si et va molestar el meu comentari. Quan tingui un correu d'aquests, si no t'importa, ja t'avisaré.

    Continua amb lescriptura, 16 anys tens? És absolutament igual, SALUT!