Un dia a la piscina

Un relat de: Eric Martinez
El seu cos era jove, massa jove per reflectir l'acció duta a terme. Una taca de naixement conduïa la seva espatlla, i una cara d'àngel amagava l'aparença d'un ésser insaciable. L'edat no és rellevant, però us puc assegurar que la joventut que formava el seu cos, no el va detenir en cap moment.

Una piscina solitària, la gent havia marxat, el cel propiciava tempesta, els núvols eren la seva alerta. Ell es trobava a l'altra punta del recinte, sobre una tovallola, i amb un banyador multicolor, el qual mostrava uns calçotets turqueses.

Els dos estaven sols, ja us podeu imaginar la situació, piscina de barri, adolescents amb pares despreocupats.

Ella es dirigeix a tirar-se a l'aigua sota la mirada atenta del noi que la mira des de l'altra punta de la piscina, encara no s'havia fixat en ella, no ens equivoquem, l'havia vist, però no l'havia mirat fins ara.

Ella es llença, i minuts després surt de l'aigua. El Bikini blanc deixa entreveure les seves parts púdiques, i el noi, que és aficionat des de fa un temps als treballs manuals, s'ha de mig tapar per dissimular la seva erecció sobtada.

Passen uns segons, i el membre viril continua erecte, i el seu cos continua calent. Ella es dirigeix cap a ell, i en un reflex, ell s'aixeca i es dirigeix cap al lavabo. De reüll, veu com ella gira cua, i es torna a tirar a l'aigua.

El lavabo és solitari, i en un rés i no res, baixa banyador i calçotets, i comença a fer el seu exercici diari. La mà li va sola, amunt i avall el prepuci es torna cada vegada més vermell, i el seu cos, es torna calent, provocant una suor que ell coneix de les nits solitàries a casa seva.

La llet està a punt de sortir, i un gemec provoca el desencadenant d'haver tacat tota la tassa del bater. És estrany, encara continua erecte. És la primera vegada que li passa. Puja calçotets i banyador, i es posiciona el membre de manera que no pugui cridar l'atenció.

Es dirigeix a sortir, i una vegada es troba fora, veu una massa uniforme flotant a l'aigua.
Ajuda! Ajuda!, crida desfavorit, però... ¿A qui volem enganyar? És una piscina de barri que amb prou feines té diners per omplir-se cada any, menys encara per contractar un socorrista.

Com pot la treu de l'aigua, l'intenta reanimar però desconeix els estudis i la formació necessària.
Que pot fer? Desesperat i excitat, abaixa la part de baix del Bikini blanc de la noia, realitza la mateixa acció amb el seu banyador i els seus calçotets, es posiciona sobre d'ella espantat, i expressa per si mateix.

-Tant de bo funcioni.

La penetra. La penetra de la mateixa manera que ha vist fer-ho a les pel·lícules pornogràfiques en línia. Empenta rere empenta, l'excitació creix, el semen està a punt de sortir, però ell està massa excitat per pensar-ho, excepte clar està en el moment en el qual ho nota.

-Ah.

L'últim gemec fa sortir tota la llet dintre la vulva de la noia, i com si es tractés d'una injecció d'adrenalina, ella torna en si.

-Que hi ha passat?

El noi, amb els pantalons baixats, i la tita mig erecta contesta.

- Que t'he salvat la vida... tranquil·la, ha sigut un plaer.

Comentaris

  • Gracies[Ofensiu]
    Eric Martinez | 01-08-2017

    Moltísimes gracies Montseblanc!

  • Hahaha[Ofensiu]
    Montseblanc | 01-08-2017

    És ben bé que qui escriu s'ho manega com vol i fa anar les coses a la seva manera. Bona fantasia, Eric. Com fer-s'ho amb una desconeguda, sense el seu vist-i-plau i sortir-ne indemne, fins i tot que ella hagi de donar les gràcies per haver-li salvat la vida hahaha.

  • Gracies[Ofensiu]
    Eric Martinez | 01-08-2017

    Moltisimes gracies pel teu comentari, un plaer ser llegit per tú.

  • Blanca Neus[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 01-08-2017 | Valoració: 10


    Així com en el conte de la Blanca neus, un príncep blau el que la desperta amb un petó. En la teva narració és un cadell molt enginyós que li fa obrir els ulls amb un bon clau. Un relat molt tonificant i d'intriga fins al fina.
    Juventud, divino tesoro. Que en català diriem: no hi res com ésser jove.