Tranquil.lament al tren

Un relat de: Magda Garcia
Ofegat al llac. Això és el que sempre li havien dit al bar del poble. Que al veí de davant el trobaren així. Però ell juraria que la darrera vegada que va viatjar a Madrid el va veure assegut a l'AVE. Estava viu i molt! Seia còmodament, molt tranquil, mirant el paisatge per la finestra. Lluïa un aspecte fort saludable. Es mantenia molt jove. Al seu costat, una dona esvelta i atractiva el tenia ben agafadet pel braç. I pensar que la seva vídua plorava cada diumenge davant la seva tomba…

Comentaris

  • Que no...[Ofensiu]
    Prou bé | 13-04-2022

    ... ho expliquis al poble això! Tan de gust que plora la vídua!
    Genial!
    Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

147 Relats

487 Comentaris

38625 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.