Tan sols sexe?

Un relat de: qwark

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Avui vaig molt calenta. Es tracta de sexe, tan sols sexe. Però què vol dir "tan sols"? No és prou important el sexe, en sí mateix? L'hem de disfressar sempre amb altres pantomimes romàntiques, amb altres arguments i ideals de bellesa suprema que el dignifiquin?

De fet, ara mateix, tot això m'és igual. Ja us ho he dit: vaig calenta.

Tot ha començat aquest matí, potser degut als excessos d'ahir a la nit, quan em vaig quedar adormida mirant vídeos absurds: això del Jackass. Em fa vergonya admetre-ho, però em fa molta gràcia veure la gent fent-se mal. Bé, això tant se val, el cas és que avui pel matí creia que m'estava masturbant: tot era com sempre, a la dutxa amb el meu amant amb piles (la Meri diu que no hauria de jugar amb aparells elèctrics a la dutxa però segur que ho diu per enveja, ella és una frígida estirada que només li agrada tenir sexe en la postura del missioner. A més, ho vaig preguntar al sex shop i em van dir que cap problema, que son impermeables) pensant en el Hugh Grant. Però llavors he descobert que només somniava que em masturbava i m'he despertat coberta de suor, perquè arribava tard a la feina i he hagut de marxar corrents, sense donar-me el petit homenatge que em demana el cos cada matí. I això de trencar els hàbits, ja sabeu, el cos ho nota.

Normalment maleeixo l'hora punta del metro, en que els homes es refreguen amb tu com si fossis una llàntia màgica i ells la mà de l'Aladdí. A Japó han inaugurat uns vagons només per dones per evitar "friccions". L'obscenitat és una de les poques coses que fa iguals als homes, a tots els països, totes les cultures i totes les classes socials. Avui, quan un vell verd - ja em direu què collons fa un jubilat a aquestes hores del matí en un vagó ple a vessar - m'ha començat a sobar descaradament el cul tot ha estat diferent. Normalment li hagués fet saltar la dentadura postissa d'un cop de colze, però avui he actuat de forma més inversemblant. He aconseguit donar-me la volta i he col·locat els meus immensos pits (que passa? Ho estic explicant jo, no? Doncs això: pits immensos) davant dels seus ulls, però no he deixat que em mirés els mugrons erectes (que es notaven, a pesar que avui SÍ portava sostenidors) perquè li he clavat la meva mirada amb tanta lascívia que el pobre imbècil ha intentat recular i evitar el contacte amb la meva pell durant la resta del trajecte. Ja ho tenen això els tios: a l'hora de la veritat, tots uns covards. L'home ha baixat a la següent parada (estic segur que no era la seva. Com ja he dit, segur que només havia pujat per tocar culs). Jo m'he aprofitat de dos nois, als quals, sens dubte, he provocat una erecció amb tocaments no del tot accidentals ni circumstancials. M'he excitat ensumant les seves feromones, he baixat a Maria Cristina i m'he dirigit cap a la Facultat de Farmàcia.

No he escoltat res durant les tres primeres classes. Primer he intentat calmar la meva ànsia sexual, amb la dutxa freda de la lletjor òbvia dels professors. Però els ulls se m'anaven cap al Jan, l'alumne alemany d'intercanvi (a què ve això de que es diu Joan i és mallorquí? Ho estic explicant jo, no? Doncs el Jan és alt, ros, amb un tors d'atleta i una mirada romàntica de poeta maleït). El despullava amb la mirada, mentre fregava lentament el meu sexe contra la cadira i imaginava que s'aturava el temps per a tot el món, excepte per a ell i per a mi, i m'estripava la roba i em penetrava amb la passió dels adolescents i el savoir faire dels grans seductors. Ha xisclat coses estranyes en la seva llengua (he deduit que era com "ahh, ahhh, ahhhh" però en alemany (tenia moltes més consonants)) i s'ha corregut a dins meu, prement fortíssim la seva pelvis contra la meva. Quan ha acabat la tercera classe, jo no havia arribat a l'orgasme, però tenia les calces molles i la humitat corria el risc de començar a estendre's als pantalons de cotó.

Aleshores, l'Àlex, que és un noi molt treballador, amb ulleres, que em deixa els apunts de tant en tant i em mira el cul quan es pensa que no me n'adono, ha vingut a explicar-me no sé quina història (jo no l'escoltava, anava massa calenta). Però ara que hi penso, no era ben bé així. Torno a començar.

Aleshores, l'Axel, un holandès de carns fermes i ulls insaciables, s'ha acostat a mí i m'ha mirat de dalt a baix, amb tant de desig que he sentit el tacte de la seva mirada. Jo li he respost, també amb la mirada, que em prengués, que avui satisfaria els seus desitjos. Com que l'Àlex no m'entenia (és que n'hi ha cada un més babau! Així és impossible mantenir la fantasia!), l'he agafat de la samarreta i l'he arrossegat una bona estona pels passadissos i per les escales, cap als laboratoris de dalt. Era l'hora de dinar i en trobaríem algun de buit. Finalment ens hem ficat dins del despatx d'un dels professors amb els quals m'havia avorrit aquell matí (no recordo de quin) i, per sort, l'Axel ja se n'havia donat del que havia de fer. M'ha agafat per la cintura i m'ha besat als llavis, mentre em premia contra la paret. M'ha mossegat els lòbuls i després ha baixat cap al coll, mentre em descordava els sostenidors i els meus pits s'expandien per l'espai buit. No he hagut d'esperar gaire: es moria de ganes de xuclar-me els mugrons - aquí he deixat anar un sospir (o potser era un gemec) de plaer, amb el qual ell ha entès que m'agradava, m'agradava molt -. Mentre treballava els pits amb la llengua, m'ha descordat els pantalons i m'ha acariciat el cul nu, amb totes dues mans. He intuït que el seu penis, ja erecte, es sobrexcitava quan els seus dits han percebut la humitat del meu sexe. M'ha demanat si em podia penetrar des de darrera, recolzant jo les mans sobre la taula i amb les cames una mica obertes, i ell les seves mans sobre els meus enormes pits. Li he dit que sí, que em podia follar, però que abans em llepés el cony. M'he posat tal i com m'ha dit, i ell ha anat passejant la seva llengua pels llavis exteriors i interiors de la vagina. Jo tenia por que, en aquesta posició, el clítoris quedés fora del seu abast però aquest Axel té realment un domini de la llengua excel·lent. Quan les seves papil·les gustatives han fregat el meu clítoris, una sèrie d'espasmes han recorregut el meu cos, fent-me tremolar de plaer, mentre la meva ment s'embarcava en un viatge lisèrgic pels racons ocults del cosmos. Potser tenia els ulls oberts, però no era conscient de ser allà, amb el meu cos. Estava al país de l'orgasme, un paradís terrenal amb unes lleis d'estrangeria terriblement severes: no hi pots estar més que uns breus instants. Però en surts amb un somriure d'orella a orella i fent-te la promesa que hi tornaràs aviat. Mentre baixava lentament dels núvols, l'Àlex feia les últimes embranzides i es desplomava sobre mi, com un pes mort. Ens vestíem mentre tornàvem a la tristor grisa d'aquell escenari gens romàntic.

--------

La pel·lícula va acabar tardíssim. És per això que avui m'he aixecat tard i he hagut de sortir de casa corrents, sense haver fet els deures...

Comentaris

  • plans superposats[Ofensiu]
    foster | 26-08-2005

    Molt bon relat, fresc, àgil i juganer. Els distints nivells de consciència, somni, realitat i imaginació estan ben aconseguits, i encara que no s'acabi d'entendre on comença un i aacaba l'altre, el resultat és rodó.
    La noia, encantadora. (I quins pits, Déu meu!!els he vist i assaborit amb l'Axel)
    felicitats
    foster

  • Molt bo!![Ofensiu]
    Ze Pequeño | 05-08-2005

    Je, m'has alegrat l'estona mentre llegia. Tens un sentit de l'humor original, escrius com si estiguessis parlatn directament (em refereixo a "ho estic explicant jo, no?") Aquests troços i donen molta gràcia al relat.

    Em veia la noia, al metro, encarant els pits cap al senyor (sí que són covards sí, a l'hora de la veritat..), o a classe, despullant aquell alemany,...

    Et felicito. M'ha encantat.

    Salz.

  • Tota una troballa!![Ofensiu]
    pivotatomic | 08-07-2005

    Ei, qwark!

    Es el primer relat que et llegeixo i et dic sense reserves que has estat tota una troballa.
    El teu és un relat divertidissim, ple d'ironia i d'un sentit de l'humor una mica estripat amb el que m'és fàcil identificar-me. Potser hi ha alguna frase que et podries haver treballat molt més i reconec que no acabo d'entendre la frase que serveix per clausurar el conte, però m'he divertir molt llegint-lo i, ja t'ho dic ara, digue'm a quina hora agafes el metro als matins, perque faré mans i mànigues per coincidir algun dia amb tu i els teus pits formidables al vagó ;-)

    Ara seriosament, un relat esplèndid, que farà que et segueixi llegint!

  • Enhorabona![Ofensiu]
    Lila i rRacional | 06-06-2005 | Valoració: 10


    Jo sí que sóc noia i puc assegurar que perfectament pot ser una fantasia sexual femenina, ja està clar!

    M'ha encantat! de veres, fins i tot m'he hagut d'aturar alguns cops enmig de la lectura per assimilar el que llegia (tant el meu cap com el meu cos!)

    No trob que sigui forçat, ni descarat, ni romàntic clar, però sincer: i les coses així com són! Perquè no tot ha de ser romanticisme, de sexe també es viu! (quina veritat més absoluta si t'hi atures a pensar...)

    Dir-te que és lo primer que llegesc teu i has començat amb bon peu!
    De fet vas comentar el meu relat A,B i C i vas arribar al punt exacte d'on jo vaig partir per escriure'l. I això m'agrada. De fet, el consell de l'ADN ja me'l havien comentat.
    Però m'agradaria dir-te que A,B i C és escrit un dia d'aquests que escrius el què realment vols, i per això m'ha encantat la teva valoració!

    Te seguiré llegint, esper que tu tb ho facis!

    Besades

    pd: l'accent mallorquí no l'evit, però surt o no surt....

  • molt bo, m'ha agradat molt[Ofensiu]
    nani | 26-05-2005 | Valoració: 10


    ieeep
    felicitats...
    molt bo,
    m'ha agradat molt el text...
    potser algun moment una mica forçat, però força bo.

    Jo sóc noi i, de fet, no sé com pensen les noies...
    però m'ha semblat més una fantasia sexual masculina que no pas femenina... potser tot són prejudicis i encara tinc molt a aprendre a la vida... sempre hi ha molt per aprendre de la vida... :)

    continua així,
    que realment transmet, aquest escrit...
    realment transmet.

    apa
    continuaré llegin-te,

  • hahahahahhaha[Ofensiu]
    quetzcoatl | 21-05-2005 | Valoració: 10

    Deu meu qwark, aquesta vegada si que l'has feta bona... hahaha

    M'has fet riure una bona estona, imaginant-me la mossa treient fum per tots els porus de la pell buscant una mica de sacietat per poder viure, montant-se pel.licules en qualsevol situacio, fins a tal punt que quan he acabat de llegir encara no he estat segura de si finalment algu li va posar remei o no. Espero que si, pel be no nomes d'ella, sino de la humanitat que l'envolti!

    M'agrada molt com esta escrit, des d'un punt de vista sincer (tant que quasi arriba a ser descarat) i molt gracios, utilitzant algunes imatges que son realment comiques i en un context que de ben segur deu tenir una mica d'autobiografia (aixo si que es de ment perversa!)... I es molt bo el recurs que el personatge fa servir per adequar la seva realitat a les seves fantesies (he trobat genial els lleugers canvis de noms i potencia sexual de les dues victimes).

    En fi, un molt bon treball que encara em fa somriure de gracia i, qui sap, potser una mica de complicitat!

    Una abraçadassa,

    m

  • Felicitats!! [Ofensiu]
    Eva_yam | 17-05-2005 | Valoració: 10

    És el primer cop que et llegeixo i la veritat és que m'has sorprès!!!

    és genial!!! m'agrada la teva manera d'escriure, és clara i sincera!! i saps transmetre cada sensació!!

    m'ha encantat aquestes paraules "país de l'orgasme" no hi ha paraules!! molt original!!

    un petonàsssssss
    et seguiré llegint!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de qwark

qwark

59 Relats

410 Comentaris

97550 Lectures

Valoració de l'autor: 9.61

Biografia:
Químic de formació, professor de professió i escriptor de vocació, des que vaig abandonar el meu somni juvenil de ser estrella de rock. M'agradaria ser escriptor de professió, professor de vocació i saber tot el que pugui del món en què vivim.

Agraeixo a la gent de Relats en Català el fet de poder tenir un espai com aquest. A mi m'ha servit per a tantes coses que es faria avorrit dir-les totes.


Podeu preguntar per mi aquí:

qwark79@yahoo.es