Amics per sempre

Un relat de: qwark
No tens mai un no per a mi. Sempre sé on trobar-te. Sempre m’escoltes. Sé que mai em trairàs ni em ridiculitzaràs. Sé que mai series indiscret amb allò que t’explico. No recordo quan va ser l’últim cop que ens vam barallar. Quan parlo amb tu em sento lliure per ser honest, no tinc por que em jutgis.

L’últim cop que vam parlar et vaig confessar que volia casar-me amb la Júlia. Ho recordes? Tenia una mica de por que t’ho prenguessis malament perquè sé que tu l’havies estimat en secret durant molt de temps. Però lluny d’enfadar-te amb mi i clavar-me un cop de punt o de jutjar-me i criticar-me a les meves esquenes, em vas fer costat. Em vas escoltar i el teu suport incondicional em va donar confiança per fer el pas. Et vas portar com el millor amic que pugui tenir. I la veritat és que no va anar bé amb la Júlia. Així és la vida. Què te n’he de dir, Jaume… Prou bé que saps que de vegades tot se’t gira en contra i s’acaba tot allò que ens feia viure. O potser no tot. Jo, per sort, sempre, fins i tot en els pitjors moments, he pogut comptar amb el suport de persones que m’han donat forces per seguir lluitant. I de tots ells, tu ets qui més m’ha ajudat. De tots els amics, tu ets l’imprescindible. No recordo quan va ser l’últim cop que ens vam barallar. No tens mai un no per a mi. I sempre sé on trobar-te. Sempre m’esperes descansant, a dos metres sota terra, a l’ombra dels xiprers.

Comentaris

  • Sorpresa[Ofensiu]
    TerricheT | 30-04-2022

    La sorpresa que ens amagues pel final és un bon gir del guió i inesperat, però per a mi és una mica trampós, cosa que no treu el seu enginy literari. Hi ha un moment que dius "cop de punt", que imagino deu ser un cop de puny, i tinc dubtes si la frase on dius "criticar-me a les meves esquenes" deus voler dir espatlles, diria que d'esquena sols en tenim una! Bé imagino que quan el publiquin resoldran aquest error de tecleig, el del punt/puny, ja que no ha impedit al jurat valorar-te com finalista i tinc entès que estan molt fixats a no deixar passar una sola falta!
    Felicitats per la tria i sort a la final!

  • Enhorabona[Ofensiu]

    Benvolgut/Benvolguda participant:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista del XII Concurs ARC de Microrelats «La colla» i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.

    En el teu cas no cal que facis res més, ja tenim la teva autorització per altres relats finalistes anteriors.

    Cordialment,
    Comissió de Concursos - ARC

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Gràcies per participar.

    Comissió XII Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Foto de perfil de qwark

qwark

59 Relats

410 Comentaris

97246 Lectures

Valoració de l'autor: 9.61

Biografia:
Químic de formació, professor de professió i escriptor de vocació, des que vaig abandonar el meu somni juvenil de ser estrella de rock. M'agradaria ser escriptor de professió, professor de vocació i saber tot el que pugui del món en què vivim.

Agraeixo a la gent de Relats en Català el fet de poder tenir un espai com aquest. A mi m'ha servit per a tantes coses que es faria avorrit dir-les totes.


Podeu preguntar per mi aquí:

qwark79@yahoo.es