Quasi una experiència religiosa

Un relat de: qwark
Per a algú tan esportista com jo, entrar al Decartron és com entrar en un temple. Allà, acompanyat sempre de persones com jo, que veneren l’esport, i envoltat d’objectes icònics del tennis, la natació, l’atletisme o el futbol sento una immensa joia al cor.

I què dir dels empleats, que llueixen amb orgull el logo de la Marca al pit? Que, amb la seva expertesa tècnica t’aconsellen sempre la millor opció perquè puguis connectar el teu esperit amb la passió de l’esport? Mira, allà n’hi ha un. El saludo amablement. Em retorna el somriure i m’acompanya a través del passadís. El miro embadalit mentre em mostra una selecció d’articles de colors lluents, escolto la seva veu suau enumerar les virtuts de la tela dels pantalons del xandall que m’ofereix. A la sortida de l’emprovador, m’espera amb un gest d’aprovació.

—Tenies raó —reconec, mentre giro la cintura a banda i banda—. És com si no portés res.

Abans de passar per caixa, em deixo endur per la temptació i agafo uns snacks i un parell d’ampolles de beguda isotònica. En sortir del temple, miro un whatsapp que m’arriba. Els de la colla han quedat per sopar però jo tinc una cita amb l’esport.

Arribo a casa i miro el rellotge. No hi ha temps per perdre! M’emprovo la roba, estiro els músculs i faig uns saltets; em sento lleuger com el vent. Em llenço sobre el sofà amb el comandament a distància a la mà i encenc la meva tele de 75 polzades. El xandall nou llisca suaument per la tela del sofà. Faig un glop de beguda isotònica per hidratar la gola. Just a temps per poder unir la meva veu a la melodia sagrada que m’obre les portes de l’èxtasi: The Champiooons!

Comentaris

  • Amb roba adequada...[Ofensiu]
    Prou bé | 17-12-2021 | Valoració: 10

    Tot és possible! Segur que triomfarà! Com tu amb el teu relat imaginatiu i molt descriptiu! El to humorístic, molt ben trobat!

    Sort
    Amb total cordialitat

  • ha a ha[Ofensiu]
    Atlantis | 16-12-2021

    Molt bo. M'ha fet riure...

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament, entra a concurs.

    Gràcies per participar.

    Comissió XII Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Foto de perfil de qwark

qwark

59 Relats

410 Comentaris

97256 Lectures

Valoració de l'autor: 9.61

Biografia:
Químic de formació, professor de professió i escriptor de vocació, des que vaig abandonar el meu somni juvenil de ser estrella de rock. M'agradaria ser escriptor de professió, professor de vocació i saber tot el que pugui del món en què vivim.

Agraeixo a la gent de Relats en Català el fet de poder tenir un espai com aquest. A mi m'ha servit per a tantes coses que es faria avorrit dir-les totes.


Podeu preguntar per mi aquí:

qwark79@yahoo.es