Els millors amics del món

Un relat de: qwark
Amb un bolígraf negre repasso el somriure del Xavi. Ell és l’amic fidel que sempre t’escolta, que et fa costat i et defensa quan els brètols es fiquen amb tu.

Al costat hi he dibuixat la Melissa. Sempre sap trobar aquella paraula que necessita el teu cor en els moments difícils. I la diu amb una veu dolça que és una carícia per a les oïdes.

Darrere seu hi ha el Lluís, fent una ganyota amb els ulls molt oberts i la boca torta. És el pallasso del grup, una mica tarambana però sempre disposat a arrencar-te una rialla, fins i tot en els pitjors moments. Quan siguem rics, farem la volta al món.

Penso en dibuixar la Gemma. Ella és…

—Marcel! Ets amb nosaltres? —el crit del mestre m’ha trasbalsat. Sento riure darrere meu. Em pregunta després no sé quina idiotesa sobre un rei que va conquerir no sé què. Després sospira i se’n va a preguntar el mateix a un altre alumne, moment que aprofita algú per llençar-me un paper rebregat al cap. No em giro perquè ja sé qui ha estat.

Fa temps que en Bulldog i els ximples que li riuen les gràcies es burlen de mi. Em tracten de boig perquè diuen que tinc amics imaginaris. Però jo estic segur que tots ells existeixen. El món és molt més gran que aquest estúpid institut de barri de tercera ple d’imbècils frustrats. Sé que els meus amics existeixen. Que m’esperen en algun lloc. Només és qüestió de buscar-los.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de qwark

qwark

59 Relats

410 Comentaris

97265 Lectures

Valoració de l'autor: 9.61

Biografia:
Químic de formació, professor de professió i escriptor de vocació, des que vaig abandonar el meu somni juvenil de ser estrella de rock. M'agradaria ser escriptor de professió, professor de vocació i saber tot el que pugui del món en què vivim.

Agraeixo a la gent de Relats en Català el fet de poder tenir un espai com aquest. A mi m'ha servit per a tantes coses que es faria avorrit dir-les totes.


Podeu preguntar per mi aquí:

qwark79@yahoo.es