T'agafa molt sovint això ?

Un relat de: ITACA

AMERICAN IDIOT ! va cridar la Clara. Ella davant del mirall, s'acaricia els cabells, es fa una cua, es torna a mirar al mirall, mirada salvatge, ulls juganers, i de cop el silenci es trenca de nou : AMERICAN IDIOT ! ara sona la cançó i no s'ho pensa dos cops, es mira sencera i veu que no te res a perdre, en un segon va començar a donar salts per la seva habitació com una boja, la seva mare cridant de fons :
-Clara vols baixar la música!- cridava la pobre dona.
Però la Clara es sentia viva, plena d'alegria, i no tenia cap intenció de baixar-la, en un altre segon va pujar la música a 40, tot tremolava, i entre salt i salt la Clara reia entre crits seus, de la seva mare i del grup que sonava en aquells instants. Que perfecte era tot eh Clara? Tot anava com ella volia, tan li feia tot, ara només saltava com una boja, una boja si, però una boja plena de felicitat ! AMERICAN IDIOT i vinga Clara no paris continua saltant, cridant, rient il·luminant cada racó de l'habitació amb els teus ulls marrons plens de joventut, visca la música, visca la Clara i visca la mare que les va parir a totes dues si senyor!. De cop la mare de la Clara histèrica obre la porta de l'habitació de la seva filla, i se la troba donant salts, ara portava el cabell solt, la cua feia mil anys que havia volat, la seva filla reia i cridava, semblava feliç va pensar abans de que digues:
-Clara vols baixar la música, es que estàs boja o que et passa, els veïns volen viure i jo també ! però t'estàs veient, fixa't com estàs tota suada i vermella, t'agafa molt fort això?
La Clara de nou es mira al mirall, veu aquells ulls marrons plens de joventut, veu la seva cara vermella plena de suor, però sobretot veu algo que no portava abans de que sones la cançó i es convertís en la ‘'loca de al lado'', un somriure, fins la pròxima Greenday.

Comentaris

  • hola![Ofensiu]
    xaropdetu | 05-08-2005 | Valoració: 9

    crec que encara no havia llegit res teu, pero aquest relat m'ha agradat força, l'he trobat molt original. De tant en tant a tots ens agrada saltar sobre del llit com bojos mentre escoltem una canço de green day, simple plan, good charlotte, jarabe de palo, o qualsevol dels nostres grups preferits.
    petons!

    XaRoPDeTu

    P.D: t'he agregat al msn ;-)

  • uauuuuuu[Ofensiu]
    instants | 05-08-2005

    la vida són dos dies i s'ha de disfrutar , sí!!!!!

  • nina![Ofensiu]
    Sareta_16 | 15-07-2005

    u se.. q manava a pirar pero ma picat la curiositat el titol i dic aviam! esq fa tan q no te leooo... mare q no pot ser axo home q ara no tin exkusa...jeje si esq no fai res de bo, el jordi em pren tot el tems.. jiji (k) aixxx vaya relat tia.. stas pirada! xD no te veo asi tan alocada... ia era hora q et dediquesis un relat ehh! jeje ;)
    i keda penden dana a la disko lany q ve si axo no?xD jops... ains i nahh a fer el lokooo klaro q sii! LokAsSs 4eee!! Pos nara ara si q me les xingo a rallarme una mica pq el nene nose q li pasa jum.. ia patirem ia.. wnu bixaja ata mañanaaaa! siauuu sexy!

  • llLlibertatll | 10-07-2005 | Valoració: 10

    Sí, efectivament la música té alò que t fa canviar de sentiments de seguida, que t'oblidis de tot mentre que està sonant aquella cançó que tant ens agrada, em sento identificada amb aquest relat, enorabona! has plasmat tan bé tot el que succeeix en cada moment, el que ens inspira la música!!

  • FANTASTIC[Ofensiu]
    Dragon | 07-07-2005 | Valoració: 10

    Es genial, a tots els joves ens passa això, posem la musica a tope i no ens preocupem de res. Com diu Joseph, de tant en tant no ve mallament deixar de viure en el nostre mon i anar a un altre on som lliures. Clara m'has inspirat!!!

  • FANTASTIC[Ofensiu]
    Dragon | 07-07-2005 | Valoració: 10

    Es genial, a tots els joves ens passa això, posem la musica a tope i no ens preocupem de res. Com diu Joseph, de tant en tant no ve mallament deixar de viure en el nostre mon i anar a un altre on som lliures. Clara m'has inspirat!!!

  • De tant en tant...[Ofensiu]
    L'escriptor mediocre | 06-07-2005 | Valoració: 10

    ... no va malament una escapadeta de tota la pressió que està envoltat en tot el que fem en aquesta vida. I a més a més, si es fa gràcies a la música... doncs molt millor! No deixis que la societat et faci viure com ella vol i viu de la manera que la societat s'hagi d'acostumar a com vivim nosaltres.
    No t'aturis
    Juseph

Valoració mitja: 9.83

l´Autor

Foto de perfil de ITACA

ITACA

122 Relats

334 Comentaris

142004 Lectures

Valoració de l'autor: 9.65

Biografia:


Itaca, petita Itaca

que lliures els camins

amb la sensibilitat

a frec de pell.

Que et corprenen instants

i et solquen la teva ànima

ja que ets tota emoció

i la teva veu clama

ajut per a comprendre

el patiment i el dolor

que et deixen amb la solitud

en el camí.

Aprendràs a viure

i et desitjo des del blau

que aquesta sensibilitat

que portes amarada al cor

no la perdis per res

durant la teva caminada.

Que no et posis cuirasses

que acceptis el patiment

com a llisó

sense repartir cap culpa

i esbrinar des de tu

a on t'equivocares.

Un dia potser ens separarem

del lloc on ara

tenim espai comú:

Et quedarà el poema

que et guarirà els instants

on no comprenguis res,

et portarà al moment

i et recordarà fidelment

quan d'aquell en sortires.

Això és el que he pretès

transformar els mots

en un record

perquè els dies de maror

i de temporal

trobis recer a una illa

que has assumit de nom.

(Josep Bonnín segura) gràcies.