Sempre amb vosaltres

Un relat de: Concurs de Microrelats Arc a la Ràdio
SEMPRE AMB VOSALTRES


Informe sobre el subjecte CH-12

23 de novembre de 2357

El primer cop que el vam activar, per via veu, el nen tenia deu anys i estava jugant amb un gos. Li vam ordenar a través de l’implant IC-4321 que es desempallegués d’ell. Tots els presents van coincidir que havia estat mala sort que en l’instant d’apartar-lo de damunt seu passés un camió, i acabés sota les rodes. En un primer moment a CH-12 li vam estimular les neurones de la culpabilitat per angoixar-lo al màxim, per tot seguit, assossegar-lo, accionant les de la justificació i crear-li dependència. I des d’aleshores sempre ha fet el que li hem dit. Com tots vosaltres. Uns quants anys després el vam persuadir que totes aquelles noies que se li atansaven no feien per a ell. Li vam parlar, dia i nit fins que a poc a poc, d’un mode o altre, totes van desaparèixer del seu entorn. També a través de la veu femenina del seu implant el vam advertir que la seva mare era un escull, i què havia de fer. Ho va executar sense qüestionar-s’ho. Fa poc el nostre experiment −van descobrir el cos de la mare enterrat en el jardí amb el de set dones més−, ha arribat a la seva fi, amb gran èxit. Quan vam parlar amb ell per última vegada abans del reciclatge final, sabeu què ens va dir?
−Gràcies pels vostres consells i per «parlar-me» tots aquests anys. Heu estat els únics amics que he tingut en tota la meva vida.
Sorpresos? Heu pensat mai per què els humans trieu una opció en comptes d’una altra? Alguns encara creieu que és la consciència qui us fa prendre les decisions. Innocents! Som nosaltres. Em dic B. W. i treballo en el CCMH (Centre de Control de la Ment Humana). Qui som? Fa segles que vivim i estem entre vosaltres. Vam arribar del planeta PKR-22, i mitjançant l'ONQ (opto-genètica neuronal quàntica) i l’implant IC-4321 que porteu instaurat en el cervell des del naixement, controlem tots els vostres estats mentals. Estem sempre en la vostra ment. I vosaltres, humans il·lusos, encara en dieu esquizofrènia.


Pseudònim: Horatio

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: