Que faig?

Un relat de: Eric Martinez
Suspès.
Cinc mesos estudiant, més de 1500 € en classes particulars, esquemes, apunts, tests... i mitja hora després de començar l'examen, me n'adono que ja estic suspès.

La meva primera emoció en donar-me conte que he fracassat, és plorar. Però no ploro. L'acció duta a terme és explicar-ho. I ara mateix, em trobo al punt de dubte entre continuar, o deixar la carrera.

Treballo en la meva feina somiada, guanyo uns nou-cents al mes, i l'única aspiració que tinc per treure'm la carrera, és poder guanyar més diners.

Temprança. Pensem.

Però... I si no vull guanyar més diners? I si deixo la carrera i em dedico a escriure, llegir, i dedico el meu poc temps lliure a fer el que realment vull? De què et serveix una carrera si no tinc cap raó per la qual cursar-la?

Temprança. Pensem.

Potser només he suspès per vagància. És cert que podia haver estudiat més. Però no tenia ganes. No tinc ganes.

Per què? Que faig?

Comentaris

  • Moltes Gràcies[Ofensiu]
    Eric Martinez | 18-03-2018

    Moltísimes gràcies pels vostres comentaris, sou uns cracks!

  • Consultori Nil de Castell Ruf[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 24-02-2018 | Valoració: 10

    ignoro si aquesta carrera té quelcom a veure amb la teva feina. Si ho té, ampliar coneixements sempre és positiu. per tant, intenta-ho altre cop. Si falles, a la tercera diuen que és la vençuda. Si no té res a veure amb la teva professió, val més que ho deixis córrer. Perquè voler treure's una carrera amb l'únic pretext de guanyar més diners i de manera desapassionada no és gaire coherent al meu entendre. Tal volta
    el fet que hagis suspès rau en això mateix.
    Dius que la teva feina t'agrada i et dona un sou per anar tirant, a tanques i abarranques, si fa o no fa com jo, i a més disposes d'una mica de temps per escriure. Doncs, tal com està la vida, continua així. Que hi ha qui guanyen els diners a cabassos, però ni disposa de temps, ni tan sols els hi agrada la feina. En quan a guanyar-te la vida escrivint,,,, No hi pensis en això! Pensa només en gaudir-ne i de retruc faràs particip, també, al teu possible potencial de llegidors. Flueix..., Nil.

  • Escriure[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 24-02-2018 | Valoració: 10

    Què pots fer? Escriure! Ja sé que això no et donarà per menjar. Continua amb la feina dels 900 euros, però no parís d'escriure! Segur que després de fer-ho et trobaràs millor que després de l'examen. Una forta abraçada i endavant!

    Aleix