Què és la vida...?

Un relat de: vio_ska

Què és la vida? Per què ens ha tocat viure? La vida no és res més que un camí cap a la mort…Un camí per alguns bastant llarg i per altres més curt… Però sempre amb el mateix final… No ho entenc… Si hi ha aquest final, per què fer res? Hi ha gent que pensa que encara que ens haguem de morir, la vida s'ha d'aprofitar al màxim i intentar gaudir i fer-ho el millor possible… Diuen que la vida tracta d'això… Aquesta podria ser la visió positiva i optimista… Però no tots són optimistes… També existim els pessimistes que pensem que la vida no és res… És el camí al fracàs, al no res, a la mort i que per tant, res del que fem servirà… A la llarga, és això el que passa, però hi ha gent que no ho veu o no ho vol veure… Sortir, quedar, estudiar, treballar, estimar, ser rebutjat… Per què serveix tot això? M'ho he preguntat molts cops, però encara no he trobat la resposta… O sí… Tot això serveix per morir! Llavors per què fer res? Bé… aquesta es la meva visió de la vida…una visió pessimista direu… però és realista… és el que ens toca… i per què? No ho sé…

Comentaris

  • Depen...[Ofensiu]
    Laiesken | 27-12-2006

    De les accions en aquesta vida. Si no fas res, les teves accions no tindràn ressò entre els vius quan moris i més enllà de 50 anys ningú recordarà el teu nom ni qui érets. Però si les teves accions durant la vida tenen quelcom d'especial que marqui les persones elles et recordaran i una part de tu tindrà trascendència en el futur, seràs recordada... El co0njunt de totes aquestes accions hauria de construir la història i el bé per les generacions futures... hauria...


    Sir Darkest, Moha

  • Què és la mort ?[Ofensiu]
    Melcior | 26-12-2006

    No té cap sentit sense la vida , no és res.
    Endavant amb el dubte ,pols de les estrelles,somni o realitat.

  • mmm..[Ofensiu]
    Fada vermella | 11-12-2006

    si que el final es la mort, i ja que no es pot fer res per a evitar aquell final, s'ha d'aprofitar cada dia com si fos el ultim, es l'unica manera de gaudir la vida habans de morir, que si ets pesimista i no fas res xke dius, total vaig a acabar morint un dia d'aquests x a ke fer res.. el dia en el que sigueres al teu llit de mort t'en adonaries de que no has fet res a la vida..

    Jo crec ke cada dia s'ha daprofitar com si fos l'ultim que visgueres, provaro tot avans de que arrivi l'hora..


    Si més no.. es sols una opinió!!

  • c'est la vie[Ofensiu]
    Marc Botey Agustí | 15-04-2006 | Valoració: 10

    Abans de tot, agraïr el teu comentari. Pel que fa al teu escrit, als teus pensaments més amagats detallar un petit incís : el motiu de néixer és.... per poder comunicar-se. (amb tot el que imposa aquesta paraula, intercambiar pensaments) i, amb els teus relats, fa fas MOLT més que la majoria de les persones. Per tant, gaudeix escrivint i guadiràs vivint. No és cap consell, tan sols, un pensament comunicat, és a dir, viscut.

  • Tiamat | 11-02-2006


    la vida no és un camí..... els camins ja estan dibuixats

  • qui sap...[Ofensiu]
    instants | 09-01-2006

    En la plaza de mi pueblo"

    En la plaza de mi pueblo
    dijo el jornalero al amo
    "Nuestros hijos nacerán
    con el puño levantado".
    Esta tierra que no es mía
    esta tierra que es del amo
    la riego con mi sudor
    la trabajo con mis manos.
    Pero dime, compañero,
    si estas tierras son del amo
    ¿por qué nunca lo hemos visto
    trabajando en el arado?
    Con mi arado abro los surcos
    con mi arado escribo yo
    páginas sobre la tierra
    de miseria y de sudor.

  • Aiii la vida!!![Ofensiu]
    fosca | 09-01-2006 | Valoració: 9

    Doncs a mi m'agrada molt imaginar-me mil i una coses, intentar gaudir, encara que no sempre és fàcil, no sé, fer el camí el més amè possible.

    Per altra banda i com tu dius, sempre hi ha una racó pel pessimisme, per qüestionar-nos què fem aquí, i quin és el significat de tot.

    Però bé, cadascú es pren la vida a la seva manera, al cap i a la fi som lliure de viure-la com ens doni la gana!

    Molts besets i continua escrivint!!!!

    Anneta.

  • Potser tens raó...[Ofensiu]

    la vida és el cami de la mort, pero fins que no arriba la mort... bé que s'ha d'aprofitar, no? Si ens han donat l'oportunitat de caminar per aquest camí, almenys no despreciem el paisatge i aprofitem les pedres del camí per llençar-les al riu. Viure pensant que demà morirem no és viure, la vida es constitueix pels petits fets, millor aprofitar-los.

    Almenys això és el que penso.

    No t'aturis i segueix filosofant!

    Juseph

l´Autor

Foto de perfil de vio_ska

vio_ska

17 Relats

30 Comentaris

21596 Lectures

Valoració de l'autor: 9.13

Biografia:
vaig néixer un bon dia, del ventre de la meva mare, sense voler-ho, però així ho van decidir. I aquí estic, vivint, sentint, estimant, lluitant, aprenent, estudiant, ....