Només tu

Un relat de: vio_ska

És de nit. Asseguda al balcó contemplo les onades del mar. Estan esverades, tot i que es calmen en arribar a la sorra. Tot és fosc. Una palrmera enmig de la sorra i un jardinet que l'envolta. Un passeig marítim on no hi camina gairebé ningú, excepte tu. Ets maco, ets bell. T'agrada mirar el mar. T'acabes d'asseure a la sorra. Estàs sol, mirant el mar i els pocs estels que es poden trobar a través dels foscos núvols. M'acosto a tu. Ara et veig millor. Ara m'agrades encara més. Les ulleres que portes no em deixen descobrir del tot els teus ulls, encara que no em costa aconseguir-ho. Quan els veig, encara m'enamores més. Uns ulls verds que quan em miren em tornen boja. Uns cabells llargs i foscos que m'encanten. És difícil tenir-te aprop i no fixar-se en tu. Feia temps que no veia algú tant... com dir-ho... tan ESPECIAL.

Comentaris

  • Res... [Ofensiu]
    Eloi Miró | 17-04-2014

    ...com aquelles persones que ens estimem i que ens estimen!
    Un bon breu i petit relat... el mar sempre ajuda a connectar amb el lector, si més no amb mi (com a amant declarat de la costa!). Si és que em porta tants records!!

    Salutacions i molt de gust vio_ska.
    Eloi

l´Autor

Foto de perfil de vio_ska

vio_ska

17 Relats

30 Comentaris

21600 Lectures

Valoració de l'autor: 9.13

Biografia:
vaig néixer un bon dia, del ventre de la meva mare, sense voler-ho, però així ho van decidir. I aquí estic, vivint, sentint, estimant, lluitant, aprenent, estudiant, ....