Propi assassinat...

Un relat de: Pluja

El dolor et doblega. Caus amorrada a la tassa del vàter. En el seu reflex només veus dues pupil·les dilatades. No suportes que aquests ulls perduts enmig dels espectres de la vida et mirin fixament; abaixes les parpelles.
Saps que ets la teva pròpia mort. Ella ha deixat les túniques negres i la dalla enrere; ara s'ha reencarnat en el teus dits. Aquests ja saben perfectament el camí que han de seguir. Tenen vida més enllà del teu control.
Notes el seu tacte glaçat sobre els teus llavis. Resseguint el seu contorns, jugant cruelment amb la teva paciència. La teva llengua ja farta d'aquest joc; els xucla. La teva carn roja els assaboreix, els roba l'essència que encara comparteixen amb TU!
Dansant entre la llengua i les dents esgrogueïdes pel monstre del teu interior, els dits decideixen la teva sort.
No, avui no pensen abandonar les teves entranyes. Ells estan ansiosos per penetrar-te; i tu, vols que abandonin el teu interior?
Deixen a la seva esquena la teva llengua desitjosa del contacte carnal amb ells. Els teus propis dits et van posseint.

Tot et roda.

Com filaments màgics s'allarguen per tots els conductes del teu maltractat cos.

El so d'una llàgrima suïcida.

Els àcids del teu interior es desperten del seu maleït malson. Els moviments cada cop més bruscos et sacsegen. El teu flàccid cos cau dins del fosc abisme envoltat de blanc.
Els teus dits un cop han complert els seus desitjos, fugen. No volen acabar atrapats pel monstre que acaben de desvetllar.
Un cop a l'alçada dels teus llavis els ordenen l'obertura immediata per deixar pas aquest monstruós corrent que sorgirà immediatament de la part més obscura de la teva persona.

Un gemec ofegat pel dolor.

El regust amarg de l'acidesa del teu ser enceten la teva llengua adolorida. Amb les dues mans a les parets d'aquest confessionari personal intentes obrir els ulls per observar la realitat de l'obra que acabes de crear. Et sents orgullosa del que veus?
Amb un esforç sobrehumà aixeques el teu rostre cap al mirall que ha estat l'únic observador del teu assassinat.
Uns ulls immersos en la negror total i unes galtes xuclades deixant a la vista els demacrats pòmuls t'observen. Et fas fàstic a tu mateixa. Només de recórrer aquest pensament per les teves neurones, com autòmats, sents com un dit es baralla per entrar al teu fragmentat interior, però la fràgil muralla dental li ho impedeix. Es controla...
Col·loques la teva mà dins la butxaca de l'abric que protegeix l'estructura de vitrall que et dona forma. Sintonitzes amb el món real. Ara ja pots continuar amb el sopar que tant desitges que mai hagués existit.

Comentaris

  • increible[Ofensiu]
    Perestroika | 11-05-2005 | Valoració: 10

    com descrius l'angoixa que es viu en aquells moments... m'ha fet plorar desconsoladament, massa sentiments que encara avui dia volten dins meu...et felicito!

  • sense paraules[Ofensiu]
    Shu Hua | 16-02-2005 | Valoració: 10

    No sé què comentar, sinó que fas servir les paraules com et dóna la gana i les uses per crear meravelles del que, com diuen més avall, no hauria sigut sino una trista vomitada... provocada.
    quina manera de veure la tragèdia, de comprendre la immensitat de la desesperació, de buscar maneres poètiques per descriure un fet tan trist.
    estic molt contenta d'haver-te començat a llegir.
    Saps que, per mi, la pluja és molt important? El meu pare em treia a passejar sempre que plovia. Ara, seguint la tradició, la meva filleta, amb la seva mitja veu, ja em demana per sortir quan plou.
    Una abraçada
    Glòria

  • sublim.[Ofensiu]
    subal | 20-01-2005

    Només puc que afergir-me a la alegria del company d' abaix. Crec que comencem a ser una quants que esperem amb delit els teus relats, però vigila, calma, calma. No ens facis cas. Crea per a tu, i després, si et sents bé amb el que escrius, publica-ho. No m'agradaria veure't immersa en el joc de publicar i publicar pel simple fet de rebre alavances.

    Continua així.

    i per l'amor de déu, fes-te immediatament amb Els Cants de Maldoror. (segons sembla d'aquí unes setmanes apareixierà l' obra completa de Lautreamont en català... esperem que la traducció sigui més bona de la que ja existeix... sinó sempre te la pots llegir en castellà. Crec que t'ajudarà a profunditzar en la obscuritat de l' ànima humana.

    Salut.

  • HIPERSUPERSENSEPLOMMAJESTÀTIC!!!!!![Ofensiu]
    Capdelin | 20-01-2005 | Valoració: 10

    una vegada més... has deixat una mostra del teu talent, dels teus recursos poètics i cults, de la teva desbordada i superoriginal imaginació, del teu art per estructurar, vestir i disfressar un relat que en mans d´una altra ment hagués sigut una vulgar "vomitada".
    Excel-lent, perfecte, dur, riquíssim, psicològic... ben ordenat, ben tramat... amb pinzellades de geni...
    j asaps que t´admiro... però aquesta vegada... t´has superat més encara i... describint el fons de la misèria humana... has tocat el cim de la literatura poètica... quina llàstima que paladars fins no hagin descobert i provat... menjars tan selectes... ( potser "LO BO"... està destinat a ser "minoritari"... ànims "Pluja"... portes a la ment... un món de poesia... i les teves mans... són espases que tallen, sense perdó... l´aire, de vegades pudent, que ens envolta.
    un petó i una abraçada!!!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Pluja

Pluja

58 Relats

191 Comentaris

71003 Lectures

Valoració de l'autor: 9.62

Biografia:
Buscar paraules per la biografia d'una persona que no es defineix és com intentar retenir la sorra del fons marí quan la brisa i el sol l'il·luminen.

Tothom té dues cares:

- Riallera, boja, hiperactiva, innocent en el moment apropiat.

- Àcida, abstracte, críptica davant d'un full en blanc.

Fotografia: Fuga en dos colors (Kupka)

Per quan l'avorriment fa de les seves:
Algunes imatges