Per tu... i per mi (Infidelitat)

Un relat de: Sol_ixent

Pujo les escales amb el cor a mil revolucions. Encara sento les nostres mans entrellaçades, la carícia dels teus petons, la tremolor dels nostres cossos en entrar en contacte, la intensitat del moment... sí, aquell en què tu has estat jo i jo he estat tu...

Rebusco entre la bossa les claus, obro la porta i descobreixo totes les llums del pis tancades. Ell ja deu fer estona que dorm, i actuo curosament per tal de que no es desperti. Encenc la llum del passadís i descobreixo, al terra, una ampolla buida.

Jo no sabia què fer. Si acceptar la teva proposició o refusar-la. I al final vaig decidir-me per la primera opció. Feia temps que em rondaves, però em feia l'estreta. No podia trair-lo d'aquesta manera, perquè no s'ho mereix. M'estima, i és un encant de persona. Les coses últimament no li van massa bé, i em necessita al seu costat més que mai.

Efectivament, jeu al llit conjugal, immers en un son tan profund que per molt soroll que faci, serà impossible despertar-lo... Em despullo i em poso la camisa de dormir, m'estiro al seu costat i el beso a la galta. No haig d'inspirar gaire per sentir la fortor d'alcohol.

Comentaris

  • I doncs?[Ofensiu]
    Judas Escariot | 22-11-2008

    Vas hipotecar la teva vida per aquell que tant t' estimava i que tant ho mereixia, o et vas llençar al buit? I si no hi hagués hagut l' amant, haguessis estat amb ell per recolzar-lo, com a mínim un temps, o l' hagueres deixat en sentir que no l' estimaves?

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

140 Relats

441 Comentaris

129714 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)