PER A QUÈ LLUÏTEM PER RAONS?

Un relat de: Bonhomia
PER A QUÈ LLUÏTEM PER RAONS?


M'arxivo dins meu tota la polititeocràcia i se'm fa un nus al cul. Cago diaris i pixo ideals. Qui em vol convèncer? Algú ajuda algú? Algú ajuda els altres? Tota la història de la humanitat és lluita, és guerra, és pompa, és esclavitud. Qui gosa dir que ens en sortirem? No hem vomitat prou merda? Doncs siguem realistes, cony: tots ens equivoquem sempre, i tots volem tenir raó.


Sergi

Comentaris

  • Marteta | 18-08-2018 | Valoració: 10

    Es pot jutjar que l'ajuda a altri només es fa en mires de crear una forta aliança per a dur la guerra a altres. Estic d'acord en que tota la història de la humanitat hi han hagut guerres, però amb lapses de treves (mai definitives)
    Fa pensar.
    Marta

  • Aclaració[Ofensiu]
    Bonhomia | 27-03-2018

    Ja sé que aquest relat és pessimista. Precisament el vaig escriure un dia que estava pessimista. Si us poseu al meu lloc, entendreu que es pot escriure un relat així.


    S.

  • Got mig buit[Ofensiu]
    lledarat | 21-03-2018

    Quin pessimisme, la història no sempre ha set dolenta, també hi ha hagut millores, descobriments bons, solidaritat i encara que avui dia ens hem tornat més individualistes, cosa que volen els que ens fan ballar, hi ha gent bona. M'aferro a posar el meu gra de sorra i no abandonar, amb l'esperança que algun dia les coses canviïn. No s'ha de generalitzar tampoc, si que tots errem però de tot se n'apren, si errem llavors no tenim la raó sempre.

    Gràcies pel comentari, al relat volia expressar el poder de la ment i ho he fet amb un tema delicat com són les anomenades pseudociencies i d'elles, les flors de Bach perquè es basen principalment amb la fe. No sóc catòlic, més aviat ateu. Salut!

  • La persona descrita[Ofensiu]
    aleshores | 21-03-2018

    És un viatger del metro amb qui coincideixo molts matins a l’andana del metro a un quart de vuit. Desplega un caminar fantasiós.

  • Optimisme/pessimisme[Ofensiu]
    aleshores | 18-03-2018

    Aquest pesssimisme en la lluita és la pedra angular dels que ens manen i exploten.
    Segur que el món pot funcionar millor i que cal intentar-ho. Tots els cops que calgui. Si no som perfectes, com a mínim fugim dels que ens empitjora.
    Moltes gràcies per l’apreci del comentari.

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515487 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.