Reflexió jo-jo

Un relat de: Bonhomia
El gruix del meu uniforme de soldat urbà impresent em guia cap a la inseducció enigmàtica de les hores entrellaçades per nàufrags massa benvolents i jo miro per l'ull del meu clatell on hi creixen arbusts de seda que un gran i malèfic dia l'àngel caigut del meu perillosisme i tràfec rosegosos m'estimularen.

La meva gelosia cap a la creu del meu sexe em rosega els membres erògens. Vull partir i no vull partir. La marxa és encreuada i arreu, bogeria trafical transmutada en pluja massa ombrívola. I que no deixin de caure mai arbusts negres dsobre el meu cap! No sóc indiferent des de les meves pèrdues fèmines de punt de solfa, dins el meu transparent pentagrama que visibilitzo dins les meves brutes foscors.

Comentaris

  • La gelosia. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 20-07-2022 | Valoració: 10

    Llig un relat una mica enrevessat! El cas és que la indiferència en les fèmines em fan sentir el teu punt exacte d'aquest relat. No entés molt bé el sentit de "reflexió jo-jo".
    Gràcies per compartir.
    En tinc un relat nou, que pot interessar-te en certa manera.
    Cordialment.

  • d'àngels caiuguts[Ofensiu]
    Urkc-Eduard | 17-02-2022 | Valoració: 10

    No n'hi ha res de més bo que encetar vies noves, on la teva petja roman virginia. Així va ser L'àngel caigut, o prometeus grec, que porta el foc, i des d'una posició neutre eren redemptors dels humans.
    mercès pel teu comentari

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515624 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.