Passos...

Un relat de: Pluja

Pas a pas vaig avançant, absent als moviments del meu entorn vaig caminant. La música m'acompanya en aquest viatge; és el cel de les meves agonies.

Intento obrir-me pas entre aquesta multitud de cossos mutilats, qui els ha arrencat la raó? Mans que m'empenyen, peus que em trepitgen, cors que m'ofeguen, llavis que em criden, llengües que em xuclen la llibertat... Em donen permís per viure?
Però enmig d'aquest infern suren els teus ulls, desconegut. La mateixa mirada que mai no descobriré què amaga, amb els dits entrelligats, ignorant la realitat.

Qui sóc jo per demanar-te la salvació? Però, porta'm l'aire que m'ajudi a respirar! Salta els marges de l'incomprensió, rebenta el guant de la vida que m'està ofegant. No et demano que t'estiguis al meu costat, però salva'm!

No ho dubtis, és un crit sincer. Què podrien ser, sinó, aquestes súpliques sortides de la meva boca? Saps que l'orgull se'm menja, que la timidesa m' impedeix que la sinceritat suri entre els rius dels mots, però aquests són diferents. Ajuda'm.

Només això. He estat egoista, ho reconec. Em negaràs la compassió que estens pels vents del món quan més la necessito?

M'has fallat.

Els teus ulls ja no són res més que espectres closos dins la lluïssor d'un temps imaginat. Formes part de la massa engendrada, mutilada i deformada per la societat. No em toquis, mai més m'obriré a la vida. Els meus sentiment són meus!

Comentaris

  • pas a pas...[Ofensiu]
    Capdelin | 12-04-2005 | Valoració: 10

    relat a relat... conquistes al lector profund... amb el poder de les sensacions nascudes de la teva ment... i rius de mots nats en la timidesa aflueixen com fonts analítiques de sentiments que surten amb força...
    fantàstic!!!
    un petó, sòcia i amiga!!!!

  • Perfecte[Ofensiu]
    Jeremies Bover | 12-04-2005 | Valoració: 10

    És perfecte, m'agrada molt.
    Tot i la cruesa de les imatges i la duresa del teu caràcter, crec que ets una escriptora genial!!!
    I com diuen: De l'amor al odi només hi ha un pas.

  • Quin mal...[Ofensiu]
    BlauFosc | 11-04-2005

    ... i quan de dolor contingut i veladament inexpressat. Un mar de gent, Un torrent de sensacions buides que van a parar al mar. Colpidor. I narrat amb un ordre de seqüències amb un bon ritme. Seguiré llegint...

  • pseudo[Ofensiu]
    pseudo | 11-04-2005 | Valoració: 10

    Wo! quin plaer ser el primer en llegir aquest relat :P.

    Aquest relat el veig força fosc... Per molt que els teus sentiments només siguin teus, no crec que tancar-los per a tu sigui un bon camí...

    Qui sap si quan menys ho esperes, veus que el aquest desconegut està al teu costat...

    Camina sempre endavant.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Pluja

Pluja

58 Relats

191 Comentaris

71003 Lectures

Valoració de l'autor: 9.62

Biografia:
Buscar paraules per la biografia d'una persona que no es defineix és com intentar retenir la sorra del fons marí quan la brisa i el sol l'il·luminen.

Tothom té dues cares:

- Riallera, boja, hiperactiva, innocent en el moment apropiat.

- Àcida, abstracte, críptica davant d'un full en blanc.

Fotografia: Fuga en dos colors (Kupka)

Per quan l'avorriment fa de les seves:
Algunes imatges