Parells o senars.

Un relat de: Fredegard Dogwood of Shadydowns

Deuen pensar que estic boja. No els ha fet cap gràcia que em dediqués a jugar a "parells o senars" arrancant els pèls de les cames de tots els nois amb els que hem anat a la platja. Ja sabeu: n'arrabasses d'improvís un manat d'algú que estigui desprevingut i, a sobre del mal que li has fet, pretens apostar a veure si el nombre de cabells recollits és imparell o no. Fins i tot l'Andreu ha vist com els guardava en sobres separats dins l'agenda que duc a la bossa. Creurà que els hi penso fet vodú? Colla de cabrons!
Tots ells havien estat a la festa, tots són sospitosos. Quan el meu ventre creixi, el culpable lligarà caps. Fugirà, ho negarà tot, o em demanarà que avorti. Serà tan ruc com per pensar que el nen és d'un altre i no fer res?
Aquella nit vaig beure tant que em va donar per perdre la consciència a l'habitació de la Marta. L'endemà vaig atribuir el meu malestar a la ressaca. Em sentia millor després de la dutxa, sense donar importància a un parell d'esgarrapades que presentava la meva esquena quan em mirava a l'espill. No va ser fins a la primera falta quan me'n vaig adonar que amb aquella dutxa havia esborrat qualsevol evidència: m'havien violat.
Esperaré pacientment a que neixi la criatura per fer les proves d'ADN, o potser abans, si demano que em sotmetin a una amniocentesi. El meu fill tindrà pare, però serà a la presó.

Comentaris

  • gypsy | 25-03-2008 | Valoració: 10

    curt i intens. En pocs mots condenses tota una història que fa patir, per la noia. El primer que he pensat ha estat, "això és possible?", suposo que sí, el que li ha passat a la protagonista, terrible. El que se surt del normal és la reacció d'ella tan pensada i mental, sense arravataments que no duen a res.
    M'ha encantat!

    gràcies pels comments!

    gyps

  • Un sentiment[Ofensiu]
    RATUIX | 03-10-2007 | Valoració: 9

    implacable, portat amb fredor... Molt ben descrit tot plegat.

  • M'ha agradat molt...[Ofensiu]
    kukisu | 14-04-2007

    aquest relat teu, perquè és fresc i divertit al mateix temps que amaga el problema de la protagonista a la recera del pare del seu fill fins a l'últim moment. Penso que està molt ben escrit i pensat per mantenir l'interès del lector.
    Moltes gràcies i una abraçada!

  • Un joc innocent...[Ofensiu]
    Unaquimera | 23-03-2007

    Impressionant relat, brevíssim però dens, suggeridor de tota una història, d'un passat i d'un futur carregat d'esdeveniments...

    Una vida que s'engendra al mateix temps que una venjança! I totes dues han de créixer...

    Esgarrifós plantejament que comença amb un joc aparent, amb una beneiteria de criatures adolescents a la platja!

    Has fet una bona, molt bona jugada amb aquest relat, Francesc: la meva enhorabona més sincera!

    T'envio una abraçada... no, dues, per a què siguin parells,
    Unaquimera

  • ginebre | 19-03-2007

    poses al teus relats aquella mica d'humor que et distancia una mica. Però, és una distància aparent. En aquest hi un corrent subterrani fortíssim que arrossega, una ira continguda, una acció implacable i definitiva. Tot en la "inofensiva" acció de joc del pels.
    El trobo genial!

  • Lilith | 12-03-2007 | Valoració: 10

    Gairebé l'hauries pogut penjar al recull de relats del Dia de la Dona. L'he trobat molt enginyós, tot i la inversemblança d'això de pels (jeje) té alguna cosa que el fa molt real. M'ha agradat molt també el format de relat curt, obviant tot allò que segurament seria superflu. Molt bo (en el teu estil molt personal).

Valoració mitja: 9.75

l´Autor

Foto de perfil de Fredegard Dogwood of Shadydowns

Fredegard Dogwood of Shadydowns

62 Relats

120 Comentaris

75100 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Escric perquè m'agrada llegir. I segons deia Jorge Luís Borges:
"Cuando uno escribe, el lector es uno."

Vol dir això que escric perquè m'agrada llegir-me?

No n'estic segur. Però el que sí és cert és que si penjo els meus relats aquí és perquè m'agradaria ser llegit.

Espero els vostres comentaris!!!


També trobareu relats meus als llibres Relatsencatalà.com, versió 2.0 i 10x10 Microrelats. I podeu sentir-ne un parell a la Edició 31 i la Edició 42 del programa "Breus" de Ràdio Kanal Barcelona.


E-mail: txescu@yahoo.es
Web: www.FrancescGarcía.cat
Flog: Els ambigrames d'en Txescu