No és el que sembla...tinc insomni!

Un relat de: ximxim

Tot just he apagat el llum, l'Insomni s'ha ajagut al meu costat. S'ha anat apropant a mi i m'ha xiuxiuejat paraules d'amor, i jo reia. Després s'ha posat a cantar "Yellow submarine"; unes deu vegades, me l'ha cantada, allà, enganxat a la meva orella, amb una veu que tenia un toc metàl·lic i que no acabava d'enganxar el to de la cançó.
M'he començat a posar nerviosa. Perquè aquella cantarella no era gens agradable; perquè aquell individu s'havia ficat al meu llit sense demanar-me ni permís ni opinió, i no sé si s'havia plantejat que jo podia tenir parella, però el fet és que en tinc, i que l'Insomni no hi parés cap mena d'esment m'exasperava; i, sobretot, perquè allà estirada panxa amunt i amb els punys tancats sota els llençols, la imatge del meu despertador es passejava entre els "wes", "alls", "lives", "ins", "ours", "yellows" i "submarines" que bucejaven per aquell espai que hi ha entre les meves orelles, i on aleshores semblava no haver-hi gaire cosa, i aquella imatge em recordava que l'aparell despietat sonaria a les vuit, tant si m'adormia en aquell precís instant com si me n'anava de festa amb l'Insomni.
I quan els meus nervis han arribat al punt màxim d'alteració he decidit concentrar-me en la foscor per intentar evitar sentir aquella cançoneta irritant. Després d'una estona de concentrar-m'hi m'he adonat que l'Insomni ja no cantava, sinó que eren els mots i les notes que rebotaven pel meu cap turmentant-me. I al cap d'un moment l'Insomni ha posat la seva mà sobre el meu ventre pla, m'ha mossegat el lòbul de l'orella i he notat com s'eriçaven tots els pèls del meu cos, des de les cames fins al clatell. La mà ha anat pujant, descordant al seu pas els botons del meu pijama, mentre sortia rere les dents blanques una llengua juganera que es volia divertir amb el meu lòbul. Bé, primer amb ell. Després s'ha passejat pel meu coll i ha topat amb la mà que es barallava amb l'últim botó, i un cop obert ha anat baixant fins a jugar també amb els meus mugrons erectes; primer un, després l'altre...He passat la mà per sota les seves costelles i l'he abraçat, ajudant-lo a col·locar-se sobre meu. I aleshores la llengua juganera ha pujat de nou i s'ha trobat amb els meus llavis dolços, i quan aquests s'han obert ha conegut una amiga igual d'excitada. Mentre elles ballaven a ritme frenètic, l'Insomni i jo ens hem entusiasmat entre carícies igual de frenètiques, i hem fet l'amor.
Al cap d'una estona, quan ja esperava l'olor del cigarret, o sentir els seus roncs en un son plàcid després d'una bona dosi de sexe, he vist que l'Insomni ja no era al meu costat. I aleshores l'he notat dins meu, travessant els meus teixits, dil·luint-se en la meva sant, escampant-se per tot el meu cos. He sentit com pujava vagina amunt, s'escolava fins l'estómac, entrava als pulmons i pujava per la tràquea. Com s'endinsava en les venes i arribava fins al cor, i com baixava aleshores a tota velocitat fins les ungles dels peus. I quan ha arribat al cervell he pensat que no podria dormir mai més, però de sobte l'he notat sortir. Vessant per les meves orelles, rajant dels meus narius, amarant tot el meu cos en forma de gotetes fredes a cada porus de la meva pell.
I suposo que ha estat en aquell moment que m'he adormit, i aleshores a sonat el despertador. Em sentia com si no hagués dormit gens, però totalment relaxada. Potser necessitava una nit de sexe de qualitat...perquè l'Emili fa el que pot, però això difícilment s'ajusta al que jo voldria.
M'he dutxat, m'he vestit i he esmorzat donant-hi voltes. I quan he baixat, l'Emili ja m'esperava. Ja ho ha notat, ja, quan he pujat al cotxe, que feia bona cara! M'ha preguntat si hi havia res que ell no sabés. I li vull dir, perquè nosaltres ens ho diem tot, ens estimem moltíssim! Però resulta que no trobo la manera d'explicar-li que li he fet el salt amb l'Insomni.

Comentaris

  • xaropdetu | 05-08-2005 | Valoració: 9

    molt original, una altre manera de explicar l'insomni. petons!

    xaropdetu

  • feliç insomni[Ofensiu]
    pivotatomic | 22-11-2004

    Ximxim, el teu relat em sembla força ben escrit, divertit i, en alguns moments, engrescador (ja saps a què em refereixo). M'és igual que l'imsomni sigui justament el contrari d'aquesta bonica experiència que descrius. El cas és que he arribat al final sense cap ganes de que s'acabés.
    Per cert, què fas estudiant ciencies, dona? :-)

  • a mi em passa igual[Ofensiu]
    Shu Hua | 26-10-2004 | Valoració: 10

    és evident que cadascú li busca el propi sentit a les històries dels altres. Quan jo tinc insomni com el que tu descrius, o em faig una palla o no hi ha manera de fer-lo fora. I és això el que has volgut dir, oi?
    La meva darrera cançó ha estat los Teletubis, si no fos perquè em mantenen trnquil.la la nena una estoneta (curta, no et pensis), els odiaria a mort.
    M'encanta el teu estil, com escrius i la ironia. I al pobre Emili, explica-li, no?, que s'esforci.
    un petó
    glòria

  • Antitesis de l'Insomni[Ofensiu]
    NinniN | 27-09-2004

    Ximxim, molt ben redactat, però... no li he trobat gaire sentit.

    Totalment fantàstic. Si l'insomni fos així, ningú prendria pastilles per a treure-se'l del damunt (ni de dins).

    No m'ha semblat una comparativa gaire trobada (insomni, és totalment contrari a fer bona cara), però, repeteixo, m'agrada com escrius.

    Una abraçada,

    NinniN

  • A mi em passava amb el Dragostea..aaarghhhh!![Ofensiu]
    Ilargi betea | 27-09-2004 | Valoració: 10

    Si unes hores en vetlla han de ser així...m'hi apunto!! les meves acostumen a ser una mica més agobiants, però bé, potser és que l'insomni encara no ha trobat la manera de declarar-se'm. La propera nit que em visiti li diré que no sigui covard, que en tinc tantes ganes com ell ;)

    Ara de debò, m'ha agradat molt el teu relat i la manera d'escriure que tens. Ja m'havia llegit altres relats teus i bé, aquest ha estat a l'alçada del que esperava de tu.

    Una abraçada i molta màgia!!

  • Me'n recordaré[Ofensiu]
    Vicenç Ambrós i Besa | 26-09-2004 | Valoració: 10

    d'aquest relat la propera vegada que que em vingui a veure el senyor Insomni. Bé, el remodelaré al meu gust per convertir-la en la senyora Insòmnia; i ben mirat, Biel, perquè demanar-li el telèfon? Te la trobaràs al llit (per cert, ximxim, boníssima la pregunta de la introducció) quan menys t'ho esperis. I un cop allà... bé, serà qüestió d'aprofitar-ho.
    Se que una vegada, quan me'n vaig anar a dormir, l'aleshores per mi hermafrodita Insomni (a partir d'avui la convertiré en una rossa explosiva o en una morena d'infart, jejeje) em va cantar una bona estona... flipeu, el La, la, la, de la Massiel! No, si ja tinc raó que segons què mires a la tele abans d'anar a dormir et pot provocar malsons... abans i tot d'adormir-te.
    Vinga, salutacions, EXCEL·LENT la redacció d'aquest relat, ximxim, de debò, tens un estil molt agradable i fins la propera (aviadet, espero).
    Una abraçada,

    Vicenç

  • Aaaaagh[Ofensiu]
    Biel Martí | 26-09-2004 | Valoració: 9

    Amb la cançoneta de Yellow Submarine jo tindria malsons durant unes quantes setmanes, mesos si fos la versió en castellà dels Mustangs. Menys mal que després ho compensa, l'individu (hi haurà també la versió femenina? on es troba? quin telèfon té?), encara que suposi un greuge comparatiu amb l'Emili. Un relat molt ben descrit i que et manté un somriure tota la lectura. Molt bé!

    Biel.

Valoració mitja: 9.67