Matins en solitud

Un relat de: Concurs ARC de microrelats a la Ràdio
MATINS EN SOLITUD


Quan s’aixecà pel matí, ell havia partit i, una vegada més, l’havia deixada allà sola. Veure la meitat de llit buit li feia molt de mal i li provocava una terrible sensació d’abandó.
Mentre mirava embadalida una foto seva, li venien al cap moltes imatges del vespre anterior, però el fet de pensar que ara era amb la seva esposa i no amb ella l'angoixava profundament i la feia sentir estúpida per enyorar allò que mai havia tingut.
Immersa en la seva solitud, una suor freda li començà a regalimar pel front. Tancà els ulls, s’oblidà per un instant de tot, i allà, entre flassades i llençols, deixà anar tot el seu desig i passió.
Es va portar els dits a la boca, els llepà sensualment i els dirigí amb suavitat i delicadesa per tot el cos, sense deixar ni un mil·límetre de pell per a explorar. En arribar als pits, ferms i imponents, notà una forta sacsejada mentre envoltava i acaronava els seus turgents mugrons.
Lentament, l’angoixa va anar donant pas a una intensa sensació de goig, que arribà a la màxima expressió quan trobà la fruita prohibida que rajava dels seus llavis innocents. Àvida de luxúria, l’assaborí i acaricià dolçament com si fos el suau pètal d’una flor, gaudint de tot un univers d’emocions, fins a notar una gran esgarrifança per tot el cos i una excitació tan intensa que li feu perdre definitivament el sentit, com mai abans li havia passat.
Un cop recobrà l’alè, extasiada de plaer, se sentí plenament alliberada i cregué, per primera vegada a la seva vida, que no necessitava la companyia de ningú per a sentir-se plena i feliç.
Empoderada com mai, s’aixecà, decidida a acabar amb tot allò que tant l’ofegava quan, just en aquell moment, sonà el telèfon. Era ell recitant-li tota una llista de paraules boniques que sabia perfectament que ella volia escoltar, i que feren que la seva ment tornés a caure presa de falses promeses i fantasiés de nou amb un matí en el qual, a la fi, l’acompanyaria a l’altre costat del llit.



Pseudònim: Boreal

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Concurs ARC de microrelats a la Ràdio

695 Relats

1206 Comentaris

297840 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
CARATULA CONCURS

Descripció

D’un temps ençà el microrelat (també anomenat, entre d’altres, microconte o microficció) ha guanyat presència en la nostra llengua: són molts i diversos els concursos literaris que hom hi pot trobar. Però hi ha una característica concreta que dota aquesta forma narrativa d’una potència increïble per difondre històries de ficció i noves veus creadores: la seva brevetat.

Basant-se en aquesta particularitat, l’Associació de Relataires en Català fa anys va endegar la campanya “ARC A LA RÀDIO” amb la qual pretén aconseguir, de forma successiva i seqüencial, implantar la lectura de microrelats en els programes de llibres i literatura de diverses emissores de ràdio.

Aquest concurs va néixer de la mà de dues dones amb empenta, allí cap a l'any 2010. Elles són Sílvia Cantos i Silvia Romero, i van proposar la creació del Concurs ARC de microrelats 2010. Secrets. Aquest concurs ha arribat al seu final de la mà de Ferran d'Armengol en els seus cinc últims anys. Tot sense oblidar als anteriors gestors; la Montse Medalla, Sergi G. Oset, Mercè Bagaria i Jordi Masó, tots ells i elles conductors del concurs en totes les seves etapes. Ni cal oblidar el recolzament constant de Toni Arencon, Montse Assens, Vicenç Ambrós, Laura Ropero, Gloria Calafell. Aquests últims anomenats hi són des dels inicis del concurs, i fins al final, i sempre a l'ombra però constant, Ferran Planell, últim president de l'associació.

Malgrat que aquest projecte ha deixat catorze reculls de microrelats i que l'any 2024 va ser l'últim projecte vinculat a l'ARC... No t’ho pensis més i deixa’t endur per la teva capacitat creativa! Escriu microrelats!!!!

Agrupació de Relataires en Català


SOM LLENGUA VIVA!!*!!