Lila i calenta

Un relat de: Bonhomia
LILA I CALENTA

Tinc un cetaci dins una neurona situada prop de l'òs occipital. Em fa mal. No sé perquè cony em vaig haver de follar aquella balena lila. De fet em va violar. Jo em dutxava amb aigua ben calentona i del tub de l'esllavissament de l'aigua en va sortir aquella diminuta balena, se'm va enroscar a la pixa i em va fer penetrar-la involuntàriament. Això sí, jo vaig gaudir dues hores d'un plaer estremidor i ella també. Ves quines coses passen a la vida real. Sort que... ha! Estava somniant!

Sergi Elias
06-02-2016

Comentaris

  • Fantàstic![Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 01-04-2016

    La frase final posa el lector de peus a terra. Mentrestant ha estat nedant en un mar/dutxa de sorprenents situacions erotico surrealistes.

  • A vegades feia...[Ofensiu]
    touchyourbottom | 10-02-2016

    ...l'anomenant 'ioga blanc', un 'quadern de navegació'. En despertar de dormir posar el cap contra el coixí de forma que 'la informació', les imatges del somiat 'tornin', que costa, i a més, per 'trams', els somnis s'encadenen però no és una mateixa història, sovint. Una tribu ancestral -saviesa- de no sé quina zona verge del planeta -què deu ser, això?- vaig llegir que donen als somnis una importància magna. S'asseuen per explicar-los i els més ancians els interpreten. Si en un somni has robat al veí, en la vida real 'has de tornar-li el robat', així fan 'curar' el que hi passa. No ho he contat massa fil per randa, però ho trobo interessantíssim.
    Rotllo oníric a part, he buscat 'significat de somniar amb balenes': ho pots fer, ja veuràs. És cosa bona. Després volia buscar 'significat del color lila als somnis', però em surt 'problema al cargar la página'. No deuen voler que ho tafanegi més!!!! Em feia gràcia, per dir-t'ho. De fet, ja ho he dit: si vols, ho busques, és una gracieta, però té la seva gràcia.

    Penso que les balenes són llibertat i comunicació. Són els mamífers més grans del planeta. Tan colossals i tan vulnerables. Vaig llegir una història -no en recordo el títol- que deia que el món s'havia format arran la respiració d'una descomunal balena estancada en una zona especial. que d'ella partien tots els núvols.....'El secret dels núvols', ara!, Ed.Lumen, F. Bernarnd/F. Roco. L'he arribat a agafar en préstec de la biblio uns quants cops. El llegia al meu fill, que ja té 12 anys, el petit, i que, penso, forma part, tant per text com per imatges, de les 'llavors' que li he d'entatxonar. Estimem aquest llibre. Potser que el comprem...que garrepa!!!!

    La part del somni de la 'relació sexual'...alguna altra cosa voldrà dir. I somric, perquè estic convençuda que és molt benigna.

    Per molts somnis de balenes, de colors i d'alliberament. Per molts relats i bon 2016, sent ja el febrer!

    Mena

  • Endavant fantasia![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 10-02-2016 | Valoració: 10

    Em sembla fantàstic aquest exercici de deixar-se anar i veure balenes sortir de la dutxa per forats inversemblants. Et felicito per la imaginació. Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514068 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.