La Gertrudis i l'ou caducat

Un relat de: MJosep
No m'agrada l'escudella, encara que sigui un plat ben català. Des que un dia, després de menjar la carn d'olla, em vaig assabentar que la Gertrudis havia anat a parar a dins i li havia donat aquell bon gust, I a més jo l’ havia assaborit sense saber-ho, I fins i tot havia felicitat a la mare per aquell dinar de Nadal tant bo. Aquell dia, després de l'àpet, vaig decidir anar a veure la Gertrudis, però no era a la seva gàbia. Esverada, vaig córrer a demanar explicacions als pares però ningú va contestar. La cara de la meva germana gran m’anunciava un daltabaix. No pateixis, la Gertrudis ha deixat un regalet per tu. I m’ensenyaren un ou. Però tant de temps que vaig passar esperant un pollet, I mai va aparèixer. I es que l’ou venia amb data de caducitat. De sobte vaig entendre que els de casa m’havien enredat. Decidida a venjar-me, vaig anar a comprar ossos i carn i ho vaig donar a la mare per fer escudella. Es van escurar els dits i em van demanar d’on era tota aquella vianda tant gustosa: els ossos del besavi l la carn de la darrera rata morta, però tot era fresc.

Comentaris

 • Espera't a fer-ho[Ofensiu]

  Si vols enviar el relat a un altre lloc, espera que quedi descartat com finalista. Si el teu relat quedés finalista i després veiéssim que surt en un altre lloc publicat, quedaria fora de concurs. Així que perdries la situació de finalista.

  El dia 1 de desembre surt la llista de finalista. En tot cas, si et planteges enviar-lo al Nadal de Conte, espera't a la primera setmana de desembre.

  Comissió XIV Concurs ARC de microrelats

 • Ens ho envies al NADAL DE CONTE?. [Ofensiu]
  Antonio Mora Vergés | 21-11-2023 | Valoració: 10

  Bon dia,

  Pots enviar-nos el relat a tribuna@guimera.info

  Quina imatge el podria il·lustrar ?.

  Gràcies.

  Antonio Mora Vergés

 • Caram[Ofensiu]
  Rosa Gubau | 20-11-2023

  On les donen les tornen amb escreix. S'ha de tenir sang freda per fer una barrabassada com aquesta hahaha. Divertit i original aquest relat.

  Molt bé MJosep.

  Sort.

  Rosa.

 • Relat rebut[Ofensiu]


  Relat rebut correctament. Entra a concurs.

  Recorda, ja no el pots esborrar!
  Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
  concursos.arc@gmail.com

  Gràcies per participar.


  Comissió XIV Concurs ARC de microrelats