La massa

Un relat de: MJosep
El precipici
Segur que molts recordem “ El Increïble Hulk”, o “ la Massa”. Era un home que quan s’enrabiava es convertia en un ser gros, corpulent i de color verd, I descarregava tota la seva ira en les persones que tenia al davant a la vegada que rebotia qualsevol mena d'objectes, per pesats que fossin. Quan ja havia causat el que semblava un terratrèmol , s’anava calmant, I tornava a ser el senyor assenyat que era abans que algú l’hagués fet enfadar. Per tocar-li al voraviu no calia ser un expert, ni havia prou de comportar-se com una mosca “ collonera” perquè aquell ens civilitzat es transformes en monstre.
A vegades, quan m’ enfado, sento que de dins meu surt un Hulk, que s’ho emporta tot per davant, com si fos un tsunami. I no cal esforçar-se gaire, només cal posar el dit a la llaga, perquè la flama interior exploti i s’ ho endugui tot.
A vegades, em sento tant a prop del precipici, que tinc por de que el meu propi volcà interior se’m empassi.
)

Comentaris

  • La ràbia[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 06-12-2023 | Valoració: 8

    Una bona comparativa, amb aquest personatge. La ràbia és una de les emocions més exigents de poder controlar. Així i tot, ser-ne conscient és el primer pas per aconseguir-ho i no fer-se mal a un mateix i a tothom del voltant.

    Bon relat MJosep.

    Rosa.

  • Al punt del precipici[Ofensiu]
    Prou bé | 05-12-2023

    Ben expressada la ràbia que, a vegades, ens pot convertir en persones sense seny.
    Amb total cordialitat