Perdurar

Un relat de: MJosep
Perdurar
La idea de continuar existint quant ja no hi sigui, em captiva. Voldria fins i tot ser més present en l’absència que en l’existència. Una manera de fer-ho és reproduir el ADN, però aquesta no ha estar mai la meva temptació . Ni he tingut instint maternal ni he volgut fer aquest sacrifici ( al meu parer). Més aviat, jo em decanto per deixar algunes lletres escrites. Només que una persona, o dues, llegeixin el que escric, I potser hi connectin, i aquestes dues ho deixin llegir a altres dues, i es faci una cadena que viatgi a l’infinit de dos en dos, jo ja en tinc prou. He trigat molt de temps a adornar-me que el que m’agrada fer és el que estic fent ara mateix: escriure. Escriure, buidar el cor, el cap, la motxilla. M’agrada enredar frases i connectar paraules, I prendre’m en un laberint de lletres per triar la combinació més bonica i profunda que em condueixi a la sortida, que és dir el que vull dir. I ho embolico amb lletres de colors que fan de paper Nadalenc, i ho penjo a la Web de Relats en Català com si fos un regal, I estic segura que algú l’obrirà, I potser a algú li agradarà. Escriure s’alimenta de llegir, de sentir, d’ imaginar, de recordar, dels cinc sentits. Escriure no té fi mentre tinguem tot aquest sac ple d’emocions. Escriure és un destí que no té fi i també es un camí. Escriure és la declaració d'amor dels escriptors.


Comentaris

  • Perdurar?[Ofensiu]
    Prou bé | 03-12-2023

    Potser sí i potser no cal
    El plaer d'escriure és el viatge a Ítaca, fer el camí, descobrin-te i descobrint en un present continu.
    RC és un bon lloc per compartir. Ja és una descoberta.
    Si et sembla busca en el meu perfil un dels primers relats "Jardiners fidels". Així em vaig sentir i per això tcentenc molt bé.
    Segueix!
    Amb total cordialitat

  • Declaració[Ofensiu]
    llpages | 03-12-2023 | Valoració: 10

    Subscric tot el que diu referent al fet d'escriure, exceptuant el tema de la descendència, què és quelcom molt personal. Estic d'acord en què poder penjar els nostres texts aquí, compartir-los i comentar-los és un regal. Esperem poder-ho fer durant molt de temps.

  • Sensible[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 02-12-2023 | Valoració: 10

    Bon plantejament. Interessant. Perdurar quelcom desitjable, amb bona dimensió possitiva. Enhorabona. Agraeixo el teu comentari al meu Relat.
    Salutacions cordials.