La copa de cava

Un relat de: Concurs de Microrelats Arc a la Ràdio
LA COPA DE CAVA

Un casament com molts. Taules rodones, bon dinar, grups més o menys sorollosos...
Ell és jovenet, adolescent encara; no hi ha ningú de la seva edat. S’ha quedat sol, assegut a la seva cadira mirant com els convidats ballen.
Ella, una dona entrada en la quarantena, deixa l’espai del ball per atansar-se a una taula propera al noi i acabar-se la copa de cava. Tampoc ha quedat ningú a la seva taula.
El nano li ha notat el pas insegur i una lluïssor que no identifica a la mirada. La troba maca.
L’escot del vestit és generós; tant, que quan s’inclina quasi mostra els mugrons. Es serveix una altra copa de cava de l’ampolla que ha quedat a la taula. Està acalorada. S’asseu de cara al noi, amb les cames separades.
Llavors, quan s’adona que el noiet la mira, acluca una mica els ulls i replegant els llavis li envia un petó. Ell, astorat, remena el cul a la cadira, però no desvia la mirada. Està fascinat.
Ella separa una mica més les cames a l’hora que decanta la copa vessant-ne una mica a l’escot. El cava s’escola entre els pits. Somriu lasciva i fent-li l’ullet, es mulla dos dits a les restes de cava entre els pits i se’ls posa tot seguit a la boca per xuclar-los, àvida. Després, amb la mateixa mà, s’apuja lentament la faldilla fins mostrar la blonda del capdamunt de les mitges i el pas que s’aventura entre flonja carn blanca.
Perdut del tot l’oremus, el noiet es prem amb les mans l’erecció que li batega.
La dona riu mostrant-li la punta de la llengua entre les dents. Després s’abaixa la faldilla, li envia un segon petó de comiat, s’alça i torna al ball on s’arrapa a un home, que el noiet titlla, despectivament, de vell.
L’escena a durat tot just un quart d’hora.
Durant tota la vida del noi, una oportuna copa de cava, li engegarà fantasies eròtiques.


ANNA RAMON OCEJO.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: