KK DE LA BONA MERDA 3: CACA REALISTA

Un relat de: Bonhomia
la cacona és trista... parlem-ne. quan una caca es fa estimar potser és perquè ho odies tot, perquè tot et molesta. voldria anar més enllà però no ho faré. en tot cas, el món en va ple, d'aquesta cosa. i ens hi acostumem com a pura normalitat. estaré essent massa negatiu? no! és aquella indiferència contra tot, fart de buscar i no trobar. dins la caca hi vivim tots. no és gens imaginari. és tot el contrari. hi som orgullosos i/o resignats.

Comentaris

 • Hostil[Ofensiu]
  touchyourbottom | 04-05-2022

  Això de 'caca' ho interpreto amb el terrible adjectiu 'hostil', el món 'civilitzat' on estem imbuïts i engranatjats. Però si en prenem consciència es pot anar més enllà i estar fora del 'cercle' o, si més no, tocar-lo però tangencialment. Un món capitalista, antropocentrista, especista,...què vols? Un infern per a qualsevol ésser no només humà -on, dissortadament, hi té cabuda el seu contrari- sinó per a cada innocent individu com ara un gat, un cranc, un llangardaix, ...

 • Que vingui de gust.[Ofensiu]
  Nil | 23-05-2019 | Valoració: 10

  Mercès pel teu comentari al meu poema As d'Oros, i també valoro que t'hagi agradat aquest comentari meu anterior a aquest. Precisament em ve com anell al dit, perquè fa uns dies que he canviat de zona de treball on exerceixo la meva tasca com a jardiner i això vol dir que ja no hauré de fer cap paperera més, siguin o no de pipi-cans, ni tampoc empènyer cap merda cap dins, sinó que em limitaré només a fer del que sóc, jardiner d'ofici i prou!. I és que les merdes em fan molt de fàstic,siguin humanes o canines, en canvi quan passo per davant d'una granja de porcs o cavalls és com si ho fes per dins d'un jardí de plantes aromàtiques: m'embriaga de ple!. Per merda la meva! que quedi clar, que és la cosa més intima d'un mateix... Els teus relats són sempre una mica folls!, Però és precisament aquí on rau la teva originalitat... Salut i que quan vingui...que vingui de gust! Nil.

 • Antiquísima droga...[Ofensiu]
  Nil | 17-05-2019

  A UN ASSUMPTO LLÉPOL (començament)

  No serà persona cuerda
  ni manco estimada en res,
  ni tampoc bon portuguès
  qui dirà mal de la merda.
  Que encara que sia verda,
  blanca, negra, parda o groga,
  no és just que ningú se moga
  per dir que sia dolenta,
  perquè, encara que és pudenta,
  és antiquíssima droga...


  -Francesc vicenç garcia
  rector de vallfogona

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

645 Relats

1851 Comentaris

493328 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges inerexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar.