JUSTÍCIA_05_ERÒTICA

Un relat de: kefas

No parava de moure les mans mentre jugava amb les claus. Alçava la barbeta cada vegada que parlava i en pronunciar les o i les u allargava els llavis. Es transformaven en un calze rosat, lleugerament humit i el clotet del Bòsfor d’Almasy es feia més profund. M’agrada aquest pouet, pensava, voldria quedar-m’hi.

“Què mires?” Es va posar a riure. Les meves orelles van baixar dels núvols. Va continuar. "Et deia que, com a pel·lícula, no és gaire bona" . Vaig pensar en la Kristin i en el seu coll blanc i llarg. El d'ella no era tant blanc ni tant llarg, però era davant meu i es movia i les ombres del cabell el convertien en una acollidora vall on passejar els llavis fins al refugi del Bòsfor.

Em van arribar els efluvis del perfum. Era una olor suau, mística, profunda. "Mmmm..", vaig fer mentre inspirava profundament. Ella va convertir la rialla en un somriure. "És bo, eh!, t'agrada?" Mentre jo movia el cap afirmativament vaig dirigir el meu nas cap el seu coll mentre deia "Puc?" . "Si, home" va contestar mentre inclinava el cap i amb la ma dreta apartava els cabells. Potser li vaig fer pessigolles amb l’alè, no ho sé, perquè de cop va redreçar el cap i els meus llavis li varen fregar el coll. No es va moure i, per un instant, el frec es va convertir en un bes. Confós, mentre sentia l'alarma dels batecs del cor, vaig aixecar el cap. Ella em va mirar amb un somriure divertit. "És bo, eh?, t'agrada!", va tornar a dir.

"Això és just? És el que vols?", vaig xiuxiuejar. Em va inundar la llum dels seus ulls grisos, lluents com un somni realitzat. "Mira, de vegades passa, quan no convé, una s'enamora del noi dolent, del chico malo, i no sap perquè" S’havia posat seriosa, em va agafar, fort, pel braç. "Estàs bé? M'agrada molt trobar-te." La seva veu tenia un deix nerviós. Em va fer un petó a la galta, es va girar i marxà.

"No és just", vaig mormolar altra vegada mentre mirava com s'allunyava, àgil i decidida, en un vol ras compassat amb el rítmic balanceig de malucs.

Comentaris

  • Ben portat![Ofensiu]
    Pallars | 31-03-2021

    Escenes íntimes portades amb força tacte i elegància. Amb un polsim de poesia que envaeix el relat s'agraeix aquest toc eròtic tan especial.
    Salutacions.

  • sensacions [Ofensiu]
    Atlantis | 28-03-2021

    Escriure relats eròtics no ho trobo fàcil perquè es pot caure en allò massa explícit que fa que perdi la gràcia. Passa com en una pel·lícula, molts cops les llums, la música, les ombres...són allò que la fan excitant.

    Aquest relat té un grapat de sensacions que el fan eròtic: l’alè a la vora, les pessigolles, aquest petó al coll fregant els llavis...,la mirada dels dos...el rítmic balanceig dels malucs...el clotet del Bòsfor d’Almasy (he après una cosa nova!!!).

    M’ha agradat i et felicito per saber trobar i escriure aquestes sensacions.

  • Bòsfor.[Ofensiu]
    SrGarcia | 27-03-2021

    Això del Bòsfor d'Almasy ho he hagut de buscar al Google. És curiós, ja no recordo que vol dir.

  • Comentaris diversos.[Ofensiu]
    SrGarcia | 24-03-2021

    Jo abans no tenia mai la raó, però vaig llegir un llibre d'autoajuda: "El arte de tener siempre la razón" I la cosa va canviar. Ara la tinc sempre; la raó, vull dir.
    M'agrada el teu comentari en vers sobre el Serafí, sembla fet a l'estil d'en Bernat Baldoví, un estil que hauria de prosperar una mica més. Escriure en vers és una feinada, ja es veu que no et fa por.
    També agraeixo el teu comentari sobre ètica i moral, el trobo més voluntariós que convincent.
    I aquí estic parlant de mi, quan hauria de parlar del teu relat. Aquestes coses passen si no ens deixen parlar on vulguem; l'autopromoció és un vici abominable.

    Sobre el teu relat: Aquí la justícia ja no sembla una institució, com en els relats anteriors, sembla més cosa de moral, a no ser que els protagonistes siguin advocats, que també podria ser.
    El relat destaca per la creació d'un ambient on s'ensumen el desig i la frustració. L'argument i la narració tenen poca importància, allò que val és la descripció del flux d'emocions del narrador i protagonista.
    En aquest sentit, el trobo molt ben fet.

  • Sensualitat i erotisme[Ofensiu]
    Neus Marín Cupull | 24-03-2021

    La sensualitat a flor de pell. Mous la sensualitat com si volguessis embolcallà aquest relat de rerefons eròtic.
    M'agrada aquesta atmosfera,
    Salutacions
    Neus

  • Sensualitat[Ofensiu]
    Homo insciens | 17-03-2021

    M'agrada la sensualitat que desprèn el teu relat. És fàcil entrar en l'escena que descrius, crees com un núvol de sensacions, amb la contraposició entre ambdós, que s'encomanen.

  • Un relat d'eròtica ben descriptiu.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 16-03-2021 | Valoració: 10


    Cada vegada més em sorprens llegir els teus relats. En aquest trobe que tens una descripció molt bona i amb toc molt personal teu, on l'eròtica se sent a través dels seus personatges.
    M'ha agradat molt, Kefas.
    Que tingues una bona nit i sort en el concurs.
    Saluts i quan tingues temps... ja em diràs alguna cosa sobre l'últim relat meu.
    PERLA DE VELLUT

  • Uuummmm[Ofensiu]
    Montseblanc | 16-03-2021

    Una escena molt ben descrita, amb tot luxe de detalls, sensual i eròtica, i tant. Potser és l'olfacte el sentit que més ens erotitza, tot i la fama de la vista i el tacte hahaha.

  • visual[Ofensiu]

    Us escrit molt visual, però m'agrada molt més els versos que has escrit en el comentari del meu relat. Realment son uns versos rics de llenguatge i ben trobats. Sort en el concurs.

  • Ben narrat[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 15-03-2021

    Amb aquest títol, no hi sé veure la justícia, hauria d'haver llegit els relats anteriors del concurs, crec, si realment segueix una cronologia. Ho hauré de fer!
    Però individualment, si segueix o no una cronologia, aquesta escena està molt ben narrada, la pots visualitzar, i com et diu la brins, amb alguna errada menys, poca cosa i banal, seria un relat no rodó, seria perfecte.

    No el valoro perquè no valoro mai, però per ser justos, un vuit fora de la pàgina te'l mereixes.
    Els deus a relats van molt a la baixa, són fàcils de donar, però un vuit fora de relats no és gaire corrent.

    Sort en el concurs!

    Ferran

  • Bon relat[Ofensiu]
    brins | 15-03-2021 | Valoració: 10

    Veig que pots escriure sobre qualsevol tema, kefas, l'eròtic a mi em costa bastant, ho reconec, però tu te'n surts molt bé.

    Quant a la gramàtica, he de dir-te que encara comets algunes faltes, però estic segura que aviat les podràs evitar. M'agradaria pensar que els repassos que publico et poden ajudar una mica.

    brins

  • Enhorabona[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC de microrelats