Joves malgrat tot

Un relat de: Magda Garcia
Dins el seu cap hi havia una lluita entre els pensaments positius, influenciats per la moda del benestar emocional, i la tristor. Una tristor que la feia estar de mala llet. Per això va decidir tocar el dos i sortir de casa per esbargir-se. I vet aquí que pam!. Només havent caminat unes passes va veure que s’acostava l’amor de la seva joventut. Quina passada! No l’havia tornat a veure d’ençà que ell va marxar al Canadà, perdent-li el rastre.

Es quedaren estorats. Se somrigueren, reconeixent-se malgrat havien passat trenta anys. Les mateixes fesomies i tarannàs. Ell mes calb i ella més grassoneta, però iguals. Intercanviaren quatre banalitats i decidiren anar a una terrassa. La conversa conduí al punt on, trenta anys abans, s’havien deixat. Tornaven a ser joves malgrat tot, cercant la resposta que la vida no els hi havia procurat. Ell va atribuir la seva marxa als estudis, però ella ho feu a la gelosia. Per això, conscient de la seva culpabilitat, li va demanar disculpes per haver-lo fet sentir malament tontejant amb d’altres, menystenint-lo. Era tard per anar enrere però podien assentar noves bases per si ara, o durant els propers anys, es tornaven a trobar o a enamorar.

Comentaris

  • Tornar a començar?[Ofensiu]
    Prou bé | 19-06-2022

    Ai! Magda, que bonic! Sempre hi pot haver un futur!

    (Com que estic segura que no ho has fet, si et ve de gust busca en els meus relats "una història petita" de 31/07/2021 i, de segur, que somriuràs com ho he fet jo en llegir el teu relat. És la vida...

    Amb total cordialitat

l´Autor

Magda Garcia

115 Relats

339 Comentaris

24834 Lectures

Valoració de l'autor: 9.41

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí. Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions i crear personatges que mereixen volar per sí mateixos.