Jocs perillosos

Un relat de: Pallars
El detectiu Capralli acaba de cometre un assassinat: la seva dona Giovanna, nua al llit, està vessant sang per la jugular.
Han mantingut una conversa en la qual ella li detallava les orgies que celebrava amb homes desconeguts i com n’havia gaudit.
Un cop més el caprici de seduir en Caprelli provocant-lo i acostant-lo al límit de les seves reaccions. Un joc acceptat per la parella amb finals de pel·lícula. Tanmateix, aquesta vegada el joc se n’ha anat de les mans. Amb les òrbites desencaixades i unes ratlles de més, el detectiu no ha pogut resistir tanta provocació i ha esclafat al coll de la Giovanna un gerro de vidre que tenia a tocar.
Trobar la manera urgent de desfer-se del cos no ha de resultar dificultós per en Caprelli, donada l’experiència professional adquirida resolent casos similars. Ell, millor que ningú, ho sap.
El que no sap és que la Giovanna, amb les ànsies de portar a l’extrem aquell joc fantasiós, tenia reservat un as a la màniga. O, més ben dit, dins l’armari, on uns ulls incrèduls acaben de presenciar una escena inimaginable.

Comentaris

  • Diuns l'armari...[Ofensiu]

    Dins l’armari hi havia un testimoni que podria declarar contra en Capralli? En Caprelli? Això de tenir dos noms dificultarà el reconeixement del delinqüent… potser el Capralli/Caprelli ja ho sabia.
    —Joan—

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC de microrelats