GLANDIÓS 1

Un relat de: Bonhomia
GLANDIÓS 1

Grandéu... glandéu...gran gland... gland... petit gland... minúscul gland... com explicar-ho... m'he quedat impotent als quaranta i tinc una depressió que ja mai més se n'anirà del meu aparell tan sofisticat que ens van tapar els sacerdots de l'antiguitat cristiana en aquest món on un creu que hi sobra. Viagra... oh, no! Per què avui? Jo que me'n volia anar de dret al putifèriu i ara fins em fa tanta però que tanta de vergonya anar a la farmàcia! Llamp de tu, Déu! Què m'has fet? Torna-m'ho! Torna-m'ho! ... ... ... Què coi m'ha de tornar... si he vessat més semen que llàgrimes, pobret de mi. Vull morir-me... no ho superaré... oh, no... doncs sí! Em dic que sí! Com que tinc cotxe, vaig a rondar pel poble buscant mamelles a veure si se m'empina des del seient! ...

Comentaris

  • Bon joc de paraules...[Ofensiu]
    Vicenç Ambrós i Besa | 30-06-2015 | Valoració: 10

    Una reeixida transformació de l'expressió (potser renec) al problema... M'agraden aquesta mena de jocs de paraules! Enhorabona, Sergi, i endavant amb tots els projectes que tens en ment!!

  • Un problema del que no se'n parla[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 25-06-2015 | Valoració: 10

    Sergi, felicitats per tractar un tema no habitual, del que no se'n parla gaire, que fa mal acceptar-lo, però que proposes una sortida correcta: fer un tomb amb cotxe, a veure si s'aixeca. És com fer de vuaier viatger. Fins i tot escrivint prosa se't nota tant la vena poètica! Una abraçada.

    Aleix

  • Glan(d)iol[Ofensiu]
    Mena Guiga | 24-06-2015

    És una bella flor que puja com trenada i ara comencen.
    Potser posant-se, el prota del Glandiós 1, al solet i deixant que la terra el nodreixi, aquest binomi fa meravelles. Després ja vindran els insectes brunzidors a musicar la descoberta de tanta eufòria.

    Espero que el relat sigui un mer prefruit de la disbuixa santjoanera (qui la visqui) i que sigui únicament un joc de mots, sons, significats, associacions. Jo hi foto ara alguna analogieta elogiaire i au.

    Molts d'ànims i endavant, en tots els sentits bons, permissibles i vàlids per a aquesta existència.

    Mena

    (encara aniràs a Glandiland) (hahahahah),

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514953 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.