Festa d'aniversari

Un relat de: Concurs de Microrelats Arc a la Ràdio

FESTA D’ANIVERSARI


Era l’estiu i ja era aprop l’aniversari de l’Anna que era el mes d’agost. Ella pensava que quan va fer 40 anys, la seva família li va fer una festa sorpresa a casa seva però ara que en feia 50, no sospitava res, de res. Llavors va arribar el dia del seu aniversari, que era un diumenge, i no va notar res sospitós, les amigues la van felicitar i la seva família també. La família li va dir que per celebrar-ho anirien a sopar a Sitges, perquè a ella l’hi agradava mol anar-hi. Llavors, mentre ella estava a casa, la va venir a buscar la seva germana i van anar juntes a la terrassa del bar Lizarran per anar a prendre unes copes i desprès li va dir, que vindrien els pares i al seu germà.
L’Anna anava mol guapa, és va posar un vestit verd de tirants i un foulard verd, que anava de conjunt, estava mol contenta.
Quan van arribar a la Terrassa, van seure i de sobte l’Anna va veure aprop una taula que hi havien gent de la junta de la coral, els va saludar i no en va fer més cas. Llavors de cop i volta, els de la junta de la coral és van aixecar i van començar a cantar la cançó The Paradise.
L’Anna és va aixecar i va veure que per la banda dreta venien les seves amistats, tot caminant, seguint un ordre, per la banda Esquerra tota la coral cantant una cançó mol maca i que té un bon ritme, i de dins del bar va sortir la seva família, tot això és deia flashmob, al seu germà és va encarregar de gravar l’espectacle i als amics, familiars feien moltes fotos.
L’Anna estava emocionada, contenta, nerviosa, no s’ho podia creure aquella festa sorpresa que l’havien organitzat la seva família. Tothom la felicitava, ella estava a dalt d’un núvol, estava molt contenta, i ella que era molt simpàtica, era una bona relacions publiques és trobava com peix a l’aigua.
Mentre sopàvem, la coral anava cantant cançons molt maques i també van ballar. L’Anna s’ho va pasar genial, és va sentir molt estimada i contenta perquè estava ben acompanyada.Violeta

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: