Feliç dia mundial de la videotrucada

Un relat de: Concurs de Microrelats Arc a la Ràdio
Hi havia una vegada una jove molt eixerida que cada any celebrava una festa a casa pel seu aniversari. Hi assistia molta gent, el bo i millor de la ciutat. I aquest 2020 no en seria una excepció.
Enguany el 21 d’abril fou un dimarts, un dia assolellat que es trobava sota la sisena setmana de la consigna social #quedatacasa. La festa, es faria igualment. Hi havia amistat i amor, que no hi faltarien, però les normes eren noves i esdevenia un requisit inamovible respectar-les.
Per a l’eixerida, fou un gir inesperat que els amics estiguessin per decret llei convidats a no sortir de casa. Malgrat tot, era important mantenir els costums: les croquetes i el pastís de xocolata amb espelmes dos números esplendorosos eren inamovibles. Així doncs, la jove es va emprar organitzant als teleinvitats i adequant un bon fons de pantalla. Esdevindria el dia mundial de la videotrucada, una gran telefesta.
Grata sorpresa: molta gent de la seva estima semblava receptiva a participar-hi.
El dia anterior, va fer una nova presa de contacte amb els seus nous companys de vida: la Mascareta i en Guants. Al principi li semblaven incòmodes, però al poc es van entendre tot formant un bon equip. Calia sortir poc i ben coberts, doncs tots els veïns sabíem que corria pels llindars l’anomenat “el bitxo”. Protegits van sortir a comprar tots els ingredients imprescindibles amb consciència de solidaritat. Van trobar sense manca tot allò que els calia, només que la jove no va acabar d’entendre per què el paper higiènic només fos disponible en format de 48 unitats.
Per fi va arribar el gran dia. Ella estava contenta doncs hi havia un quòrum inesperat de persones estimades: els infal·libles, els clàssics, el nucli dur, i grups nombrosos, els qui no encerten la data... amb qui es va poder telecelebrar. Tot el dia xerrant a distància i des de casa.
I així, l’eixerida jove va ser feliç, gaudint del seu dia amb el millors missatges de tothom i d’arreu. Desitjosos tots de fer-ho aviat dins la nova normalitat.Almogàver

Comentaris

  • Telecelebrant[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 24-05-2020 | Valoració: 10

    Molt bé. M'ha encantat llegir, aquest relat, el qual té molta disponibilitat en relació al món de la videotrucada. Vaja aniversari, va tindre aquella jove eixerida.... la qual m'ha fet tindre una estona molt entretinguda.
    Saluts i a cuidar-se....
    PERLA DE VELLUT

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: