Esther

Un relat de: Concurs ARC de microrelats a la Ràdio

Benvolguda Esther,
Avui he somniat amb tu. M’he recordat de com m’agradava besar-te i del gust dels teus petons. Vàrem acabar la nostra relació amb una bonica amistat i un bon sabor de boca. Eres força més jove que jo i et vaig tractar amb molta delicadesa durant aquells tres mesos. Sempre m’ho has agraït i sé que m’aprecies per això.
Jo estava sota un cobert aguantat per uns pilars de fusta. El lloc em recordava els carrers de la meva infantesa. Llavors t’he vist. Estaves preciosa, més bonica del que t’havia vist mai, amb el teus rínxols i els teus pits ferms sota un pul·lòver una mica escotat. Aliena al que t’envoltava, has passat pel meu costat sense veure’m. T’he dit un adéu amb cantarella, simpàtic, però no m’has reconegut i sense girar-te, per cortesia, has retornat un adéu sec, sense entonació. M’ha sabut greu aquella fredor.
Més tard jo dormia sota el cobert, el cap a tocar un dels pilars. Em despertava amb els ulls mig emboirats i tu eres allà, dreta d’esquenes a mi, recolzada al mateix pilar que jo. Parlaves de no-sé-què i t’he preguntat si encara tenies les natges tant fermes com abans. Has rigut: -Tu mateix, toca!. Ho he intentat, però no hi arribava bé. T’has ajupit una mica i llavors t’he tocat el cul, divertit. Sí que el tenies dur com abans. T’ho he dit. El temps no havia passat per tu. Has somrigut i, ajupint-te, has atansat els teus llavis als meus. Ens hem besat. Feia molta calor. Sentia la teva llengua dins la meva boca i assaboria el gust dolç de la teva saliva. Cada vegada estava més excitat.
Quan ha sonat el despertador tenia una erecció considerable. Sense obrir els ulls he seguit assaborint la teva olor i el gust de la teva llengua. M’he masturbat evocant els teus pits, el teu ventre llis amb aquell borrissol, sentint com et movies compassadament encavalcada sobre el meu sexe. M’he buidat entre els llençols.
Ha passat molt de temps, però m’agradaria que ens veiéssim algun dia. Tu i jo sols, com en aquell temps.



Pseudònim: Bartomeu Bonaplata

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Concurs ARC de microrelats a la Ràdio

695 Relats

1206 Comentaris

298159 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
CARATULA CONCURS

Descripció

D’un temps ençà el microrelat (també anomenat, entre d’altres, microconte o microficció) ha guanyat presència en la nostra llengua: són molts i diversos els concursos literaris que hom hi pot trobar. Però hi ha una característica concreta que dota aquesta forma narrativa d’una potència increïble per difondre històries de ficció i noves veus creadores: la seva brevetat.

Basant-se en aquesta particularitat, l’Associació de Relataires en Català fa anys va endegar la campanya “ARC A LA RÀDIO” amb la qual pretén aconseguir, de forma successiva i seqüencial, implantar la lectura de microrelats en els programes de llibres i literatura de diverses emissores de ràdio.

Aquest concurs va néixer de la mà de dues dones amb empenta, allí cap a l'any 2010. Elles són Sílvia Cantos i Silvia Romero, i van proposar la creació del Concurs ARC de microrelats 2010. Secrets. Aquest concurs ha arribat al seu final de la mà de Ferran d'Armengol en els seus cinc últims anys. Tot sense oblidar als anteriors gestors; la Montse Medalla, Sergi G. Oset, Mercè Bagaria i Jordi Masó, tots ells i elles conductors del concurs en totes les seves etapes. Ni cal oblidar el recolzament constant de Toni Arencon, Montse Assens, Vicenç Ambrós, Laura Ropero, Gloria Calafell. Aquests últims anomenats hi són des dels inicis del concurs, i fins al final, i sempre a l'ombra però constant, Ferran Planell, últim president de l'associació.

Malgrat que aquest projecte ha deixat catorze reculls de microrelats i que l'any 2024 va ser l'últim projecte vinculat a l'ARC... No t’ho pensis més i deixa’t endur per la teva capacitat creativa! Escriu microrelats!!!!

Agrupació de Relataires en Català


SOM LLENGUA VIVA!!*!!