Eo, eeeooo, eeeeeeoooooooooo

Un relat de: EmmaThessaM

I tu, què? Estàs content? Què dius de contenta? A mi no em repliquis! M'és igual si ets noi o noia; transsexual, heter, homo o bisex: m'importa un rave. Ho entens?

Mira el teu voltant. Què hi veus? Molt divertit: un ordinador. Et deus creure molt graciós (o graciosa, com prefereixis carai de quisquillosa). ¿Per què no mires més enllà del teu nas abans de què te'l trenquis en topar contra aquell fanal immens que no veus tot i estar encès? Com que quin fanal? Com que...?

Però es pot saber en quin món vius tu?!



Eooooooo! Eo, eeeooo! Aquí la terra cridant cervell de mosquit amb adreça a la lluna de València. Sí, tu, tòtil o tòtila (ximple en definitiva): desperta i obre els ulls!


Posa't en marxa per fer el què sigui, però fes-ho i fes-ho ja. Si vols ser escriptor, escriu. Si vols ser actor, actua. Si vols cantar, canta. Si vols treure bones notes, estudia. Si vols canviar de feina, busca-la. Si vols fer les paus amb algú, truca'l.

Si vols canviar el món, canvia'l!



Com deia Einstein, el món no es dolent per la gent dolenta, sinó per la gent que s'ho mira i no fa res. Què més necessites per sortir del llit?


<p align="center">Desperta't!</p>


Ha arribat el teu moment.




Comentaris

  • * Ha arribat el teu moment: Fes-Ho!!! *[Ofensiu]
    kispar fidu | 30-08-2006

    Què fas aquí aturat?
    A què esperes per lluitar per allò que vols?

    certament, com deia Einstein, i com ara bé dius tu també, si vols arribar a algun objectiu has de lluitar per aquest. Les coses no arriben soles ni tampoc es fan per encanteri...!

    Un escrit directe, mogut, amb ritme, gens lent i amb una estructura fresca i engrescadora!

    ... no podia ser menys per a una Bombera com tu! Encarregada i sempre disponible i preparada per a idear qualsevol proposta imaginativa i capaç d'engrescar a tothom!

    Felicitats per les teves energies
    que sempre positives donen encara més vida a aquestes pàgines de somriures!!!

    Aprofito per a encadenar-te a les flames...
    JajaJajaque no, No! és broma dóna! ;)

    T'encadeno de petons, això sí! ;)

    apalins, ens veiem!
    que vagi bé,
    Gemm@

  • Sí, sí, sí...[Ofensiu]
    Arbequina | 17-07-2006

    Com jo sempre dic, la teoria me la sé, però sóc tan gandul...
    No, tens raó, de debó. Aquesta hauria de ser l'actitut, molt positiva, però tolerant amb el fracás, sinó és una actitut fracassada des del principi.
    Un gran relat. Però vols que et digui un secret? He de llegir-te'n un altre. Per què? Doncs per que la teva biografia m'ha semblat genial. I no dic genial per dir-ho, uso la paraula amb seny. Llegint la teva bio he pensat: aquesta tia deu ser superdotatda, doncs al relat-biografia no li falta res, és divertit, enginyós, amé, trist, alegre, sabi, ingènu, senzill, complex, etc. És meravellós, vaja. I aquest relat és molt bó, però vull quelcom que s'acosti a la teva biografia.

    Una abraçada i fins ara.

    Arbequina.

  • ambre | 15-07-2006

    Després de la teva interveció d'avui al fòrum he optat per la primera opció: et comento: Oh! que bé !!! ((val com a comentari? ) bé per si un cas la resporta és negativa m'ho curru una mica més: Ohhhh!!! molt i molt rebé( que et semble ara? A, que això no és un comentari... És clar com que tinc cervell de mosquit... ;) hehe )

    Jo no vull fer res... de fet estic viu per què em fa molta mandre suicidar-me ... també em fa mandre viure, un dia vaig deixar de respirar per la mandra i tal però em vaig desmallar i es veu que això activa una especie de pilot automàtic i respires sol tu... això si et despertes amb mal de cap... bueno espero saber més de la teva idea, això si, no contis amb mi ... em fa mandra

    petons
    (només te'ls desitjo, ja saps, fer-los... fa mandra)

  • És així de clar...[Ofensiu]
    Jere Soler G | 02-01-2006

    Feia temps que portava de cap llegir-te, i he començat per aquest interessant i simpàtic relat. Me l'he imprimit, al costat d'uns altres relats d'altra gent, i com si fos de La quàdriga m'he autoeditat un minillibre amb ajut de la impressora. Tornant a aquest relat, t'he de dir que esperona, anima, deixondeix... mira que és fàcil i clar: si vols canviar el món, canvia'l...!

  • com mola![Ofensiu]
    AnNna | 20-11-2005

    t'agafen ganes de fer cosessss!!!!

    anNna ;)

  • Ei merci![Ofensiu]
    estel | 12-11-2005 | Valoració: 10

    Per alegrar aquest merda de dia gris. surto i empenso menjar el món sencer! osti quina canya li fots a la penya amb aquesta obra mestra! Un altre cop, moltes mercis!
    Petons!

    Bánfaith

  • einmal ist keinmal[Ofensiu]
    ambre | 12-11-2005 | Valoració: 10

    Com deia el goku... Kameeee... ameee...
    +
    Vigila no ho facis de gaire amunt que pots destruir el planeta!!!
    +
    bububuuuu bububuuuuu
    +
    Bé doncs... tu ho has demanat ... un comentari...
    És la primera vegada que vaig a petar per ací?

    Ara en serio papa... m'ha agradat el teu poema cridaner i rebel ...

  • Aaaalaaaa!![Ofensiu]
    Màndalf | 12-11-2005 | Valoració: 10

    ens has posat a tots amb el coet al cul! Aquesta si que es bona! Ara mateix em poso a fer el repte, encara que no sé si me'n sortiré, que avui és molt complicat,... M'hauré de tornar a llegir el teu escrit un altre cop.

    Fins aviat!

  • buff!![Ofensiu]
    _shamandalie_ | 09-11-2005 | Valoració: 10

    ualaa!! et deixa flipat això.. m'han vingut ganes de cantar, ballar, actuar, escriure, canviar el món, saltar, cridar.. però he pensat que el millor començament seria deixan-te un comentari xD.. aixi que aqui el tens^^ doncs res, ke m'ha encantat, que ja m'he llegit altres coses teves i escrius que impressiones! apa petons!

  • Iiiimpetuós, Úuunic[Ofensiu]
    maester | 24-10-2005

    És la primera vegada que comento i he agafat el teu perquè de veritat m'ha fet despertar les ganes d'escriure, encara que de moment només sigui un comentari.

    És un relat per llegir al matí, et posa a cent i disposat a menjar-te el món, al temps que t'obre un ventall de possibilitats per poder fer durant el dia, de viure la vida i no quedar-te a la vorera veient-la passar. T'endinsa a viure amb tots els sentits, amor, goig, dolor, felicitat, ràbia, .... Amb els que sigui però a viure, que de la vida s'ha de disfrutar cada moment intensament i tu segur que el fas.

    Continua escrivint perquè puguem continuar llegint els teus escrits.

    Salutacions,

  • Contundent i trepidant[Ofensiu]
    brideshead | 24-10-2005

    Un bon missatge per alçar l'ànim .... I tu ho deixes ben clar. Si alguna cosa no t'agrada, fes alguna cosa per canviar-la! De laments i autocomplaença també es pot viure.... però mai no tindràs aquella sensació tan fantàstica que et queda quan saps que has lluitat fins al final, que has fet tot el que estava a les teves mans per aconseguir alguna cosa. Aquest sentiment és el que ens hauria de fer sortir cada dia del llit...

    Fantàstic, Emma, una alenada d'aire fresc.... fresquíssim!

    Un relat impetuós. Com el títol. Fixa-t'hi.... només dues lletres, però tu els has conferit la rotunditat i l'expressió necessàries per convertir-les en un autèntic crit de guerra per a dir: Espabila! Mou-te! Tu pots fer tot això... fes-ho!

    Fantàstic, Emma. Un petonet, procuraré "venir" més sovint!

  • Ostres[Ofensiu]
    foster | 23-10-2005

    tu, m'han agafat ganes d'aixecar-me i fer la revolució!
    Però llavors m'he parat i he pensat: revolució contra qui, contra què?
    Aquest és, potser, l'únic dubte, però la resposta, la millor, l'acabes de donar tu.
    M'encanta el teu optimisme, la teva lucidesa i practicitat.
    Espero, però, que no siguis així amb tot i sempre, que et permetis de tant en tant divagar pel racons més foscos i més lluents de la teva part menys lògica i estructurada. (Estic convençut que ho fas i saps fer-ho molt bé, això de divagar vull dir, eh?)

    petons EmmaThessaM, el meu primer...enllaç (aquell que sempre recordarem)

    foster

  • Per contra. [Ofensiu]
    antonvaitot | 24-08-2005

    La teva crítica, semrpe constructiva, m'ha motivat l'instint competitiu típic del post adolescent. Així doncs, m'he decidit per llegir-te i m'ha sorpés el títol i m'hi he endinsat.
    Per ser-te sincer...

    Trobo que el text té bona ànima, té cos i essència. És doncs, un text amb força digne de ser desvirtuat i violat en qualsevol atri de qualsevol míting polític. Tot un cop de força en paraules!

    Seguiré llegint-te!
    Adrià.

  • Subidon d'adrenalina![Ofensiu]

    M'han vingut ganes de menjar-me el món, de fer el que sempre he desitjat i a més fer-ho sense por i amb llibertat!
    Ara mateix surto al carrer i... ho aconseguiré!

    Juseph

  • Genial!!![Ofensiu]
    pseudo | 11-06-2005

    Per molt insignificants que siguem, sempre podem canviar petites coses del nostre entorn... com deia el capità enciam: "Els petits canvis són poderosos" :P

    salut

  • Bon dia...[Ofensiu]
    Llibre | 27-05-2005

    Després d'una matinada mooolt interessant amb una lectura moooolt engrescadora, torno a ser aquí, amb tu. Ara tot just són les 8 del matí. O sigui que: BON DIA !!!

    Volia provar de comentar-te aquest text breu amb el mateix estil que el relat que et vaig llegir ahir... però és clar, les característiques són ben diferents i no s'hi presta tant, no trobes?

    Aquest relat del Eo crida l'atenció ja d'entrada, pel títol. Ben pensat, doncs. I a partir d'aquí, i de seguida, se li percep un to directe, amb ganes d'engrescar, de dinamitzar... Fas que la lectora (noia! és que estic farta de dir el lector tenint en compte que sóc una lectora)... Doncs això: fas que la lectora s'obligui a situar-se mitjançant les teves paraules i miri al seu voltant.

    I efectivament: veu un ordinador. I efectivament: no veu el fanal immens (hehe).

    I aleshores, després de renyar-la (a la lectora), fas allò que se'n diu tirar-li la cavalleria per sobre:

    Posa't en marxa per fer el què sigui, però fes-ho i fes-ho ja. Si vols ser escriptor, escriu. Si vols ser actor, actua. Si vols cantar, canta. Si vols treure bones notes, estudia. Si vols canviar de feina, busca-la. Si vols fer les paus amb algú, truca'l.

    I he pensat... nassos! L'EmmaThessaM té tota la raó del món. Si vull comentar-la, la comento. No?

    I aquí estic, dient mil bajanades quan ja són les 8.15 del matí, i t'he de deixar per controlar les criatures (m'agradaria que arribessin vives al cole, avui).

    I gràcies: ja no necessito res més per sortir del llit.

    Una abraçada,

    LLIBRE

  • Perdó, perdó...[Ofensiu]
    Llibre | 26-05-2005

    ...perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó... i perdó.

    Sí: perdó, perquè una altra vegada em trobo responent a les teves preguntes tot penjant un fals comentari. Perquè... desenganya't: això no és un comentari.

    Però és que m'has fet una pregunta, i voldria ajudar-te a trobar respostes. Saps què? En podem seguir parlant, però ara per ara, t'aconsellaria algunes lectures.

    Totes elles són de brideshead. Potser hi trobaràs solucions. Et passo els títols:

    I serà llavors que...
    Gràcies, Vida
    Renunciar-hi... és morir-se
    Imperatius d'amor


    Espero que et serveixi!

    Una abraçada,

    LLIBRE

  • Bon dia, Catalunya![Ofensiu]
    marc (joan petit) | 25-05-2005

    EmmaThessaM:

    Em quedo amb l'energia que dones al missatge. He llegit algun comentari que deia que és massa coloquial.. però quan un intenta despertar, o ho fa amb paraules qutidianes o no aconsegueix obrir els ulls. Vaja, que un collons no hi sobraria. A més, sóc del parer que el més important és saber expressar bé allò que s'intenta, i que si s'hi afegeixen paraules rebuscades et perdràs en les formes.

    Ànims, EmmaThessaM!

    Marc Freixa (Joan Petit)
    ---> no cal que et digui que exigeixo, per pur egoïsme, que continuïs escrivint....

  • EINSTEIN ET TREU LA LLENGUA [Ofensiu]
    XdV2005 | 25-05-2005

    aRA no tinc temps, t´he afegit als preferits, debuto avui com a lector, per poder fer comentaris, perque fins ara llegia però quan clicava , ostres , bé cal ser lector o patatim patatam , i ho deixava per una altra estona fins que , bé aixó, actúa, si vols criticar, critica, si vols fer l´amor, fes-lo, si vols ser fuster, fot un clau, si vols ser persona... siguis com un animal.vegetal.mineral

    Una abraçada, estudiant d´empresarials o econòmiques, no ho recordo i em fa mandra torna a la teua presentació.

    Cal polir, retocar . molt poqueta cosa, el teu relat.

    M´ha agradat i m´ha fet reaccionar i ,,, prou tia

    que bo tinc més temps ara i m´enrotllo com una persiana

    Temps al temps

  • Tens tota la raó Darsa: aquesta és la intenció[Ofensiu]
    EmmaThessaM | 22-05-2005

    Tens tota la raó del món i per això te la dono. No és un escrit ni té la intenció de ser-ho. És col·loquial perquè aquesta és la seva única intenció: ser la veu de la conciència que et repica dins del cap amb les teves pròpies paraules, les que utilitzes cada dia, estiguin ben o mal dites.

    Moltes gràcies pel teu comentari i segueix lluitant per la llengua en els teus escrits!

    EmmaThessaM

    PD. L'altre dia vaig fer un comentari i, sense saber ben bé com, em vaig acabar valorant: com vaig dir al fòrum en el seu moment, us estaré molt agraïda si algú em diu com puc esborrar la meva "autonota". Gràcies per llegir-me: sou tots genials.

  • Bon missatge[Ofensiu]
    Plorar | 22-05-2005 | Valoració: 6

    Té una base que tothom pot entendre però hi ha paraules massa col·loquials per ser un bon escrit i, paraules que no estic del tot segura que siguin catalanes i que, si es volen posar, s'ha de fer entre cometes.

    La puntuació també es podria millorar i crec que hi falta alguna coseta.

    Però sóc de les que pensa que la màgia d'un escriptor no es troba en posar un accent allà on toca o oblidar-ho, això és molt fàcil.

    La màgia d'un bon escriptor es troba en el cor.
    Segueix escrivint ara i sempre.
    I si vols lluitar i vols ser escriptora en la teva llengua. lluita per ella!!!

  • En realitat li falta una frase[Ofensiu]
    EmmaThessaM | 15-05-2005 | Valoració: 9

    Es va perdre una frase en el procés de publicació: entre el "Què més necessites per sortir del llit?" i el "Ha arribat el teu moment" final, hi anava un DESPERTA!! en negreta, centrat i de cos 18.

    Ja sé que no té gaire importància, perquè el missatge s'entén igual, però ja que se'm brinda l'ocasió doncs... M'autocomento ;-)

    Gràcies per les vostre valoracions: en prenc nota (com sempre).

    EmmaThessaM

  • Obre els ulls![Ofensiu]
    kispar fidu | 06-05-2005

    Desperta! Un missatge ben clar dit amb un to un xic "agressiu", però és clar que comptant que "el narrador" ja està fart d'observar que la resta del món no fa res, que la gent es queda mirant com es belluga el món sense moure ni un sol dit... doncs és normal aquesta actitud de ràbia de cara a aquesta passivitat i conformitat.

    Una altra manera d'enfocar un relat i expressar el missatge amb força, perquè arribi al lector amb energia i no es quedi indiferent.

    Eo! eooo! Que està molt bé!
    jejejeje

    Gemm@

  • M'agrada aquesta energia!!![Ofensiu]
    Sibil·la | 06-05-2005 | Valoració: 9

    M'ha agradat molt la teva energia i la teva actitud directa vers un fenomen força normal: l'abúlia. Persones sense voluntad, apàtiques, que tot tant se'ls en dóna i que creuen que les coses canvien per art de màgia. És un bon text per despertar als que estem una mica "adormits" com deia en Raimon Casellas.
    Des d'una relataire novell que us descobreix amb una satisfacció immensa.
    Salutacions
    Sibil·la

  • Eo,eoo, missatge rebuuuuuuttttttt...[Ofensiu]
    ROSASP | 06-05-2005

    Molt directe per cert, a toc de despertador de campana...
    Qui vol alguna cosa, doncs haurà de lluitar una mica per ella i no deixar que s'esvaeixi en el trist lament de que no pot ser possible.
    És més fàcil deixar que una impotent apatia ens embolcalli, que començar a actuar per canviar els que no ens agrada i per realitzar petits o grans somnis.
    Veritablement, hi han coses que no estan a les nostres mans, però es pot començar per les coses que tenim a l'abast, per les més properes.
    No hi ha excusa que valgui, despertem.
    Eo, eeeoooo...
    Petonsss!!!

  • I com que...[Ofensiu]
    rnbonet | 05-05-2005

    ... les "reflexions" m'han fet tilín, ara torne a llegir EThM... I trobe aquest crit de joventud que es rebela -vol rebelar-se- per intentar canviar allò que no li agrada... És molt, per desgràcia? Tindrem sort i serà poc? "Qui lo sa!"
    Salut , ànims i força, xicota!

Valoració mitja: 9.29

l´Autor

Foto de perfil de EmmaThessaM

EmmaThessaM

23 Relats

177 Comentaris

57318 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Si vols descobrir una de les joies més preuades d'RC...
Fes clic aquí: MÉS de 1000 comentaris no poden estar equivocats ;-)



Hi havia una vegada, en un món molt molt proper, una nena sense res especial que no sabia què ser de gran. O si ho sabia...

Però no s'hi atrevia, perquè ningú no volia ser el mateix que ella quan fos gran.

Tenia un somni: escriure una història. No pretenia que fos la millor narració de la humanitat, ni la més llarga, ni tan sols la més curta. No volia fama ni diners. Només volia un lector...

Un lector que volgués llegir-la.

Però la nena va oblidar el somni i es va fer gran. I la noia va anar a la universitat. La noia va entrar en una empresa. La noia va trobar una parella amb qui compartir els problemes. La noia va ascendir a la feina. La noia es va hipotecar. La noia va tenir fills. La noia va patir per les males companyies. La noia va conèixer els fills dels seus fills. La noia va acabar de pagar la hipoteca. La noia es va morir.

I mai va escriure el llibre...

Mai va trobar el lector.

Què hauria passat si s'hi hagués atrevit?

Això, lector... Només ho saps tu.



EmmaThessaM



M'he cansat de les màscares. Aquesta sóc jo: la jo real.


Vullescriure.cat
LaLlibretaVermella.cat
TeresaSaborit.cat