Enganys VI o "Juguem a estimar-nos"

Un relat de: Sol_ixent

Em miro al mirall i no em reconec, et veig ajagut al llit i no sé qui ets. L'ampolla de whisky buida del terra i el desordre general de l'habitació em permeten retornar a la realitat.

Aquesta nit he imaginat la seva olor mentre et besava, mentre em deies que m'estimaves i m'acariciaves, amb una falsa tendresa que en el fons m'encanta. Sé que ja mai el tindré, i això em dol més que res al món... però si tu em dius coses maques, ja em conformo.

Tot va passar tan ràpid que ni me'n vaig adonar. Em va dir que encara m'estimava, que mai havia sentit res igual per ningú, i que sempre em voldria. Però quan poc després vaig veure'l amb ella i les mirades i somriures que li dedicava, ho vaig tenir clar. Tot havia estat un engany, un joc brut i mesquí en resposta al meu rebuig inicial.

Jo sóc tan tonta i somiatruites que d'un simple comentari en faig un mar d'il·lusions, i després venen les patacades. És clar, com podia pensar-me que ell encara m'estimava? Molt difícil és voler a algú durant tants anys sense saber-te correspost. Els trens moltes vegades tan sols passen un cop, i s'ha de saber fer-hi el viatge quan toca.

I aquí estic. Mirant-me la cara davant del mirall, amb el cos nu, la consciència tranquil·la i sentint com ronques a l'habitació del costat. Però si després em dius coses maques, em conformaré de bon grat.

Comentaris

  • Nota de l'autora[Ofensiu]
    Sol_ixent | 05-12-2010

    Degut a l'eliminació de l'anterior relat de la sèrie Enganys, el títol correcte, actual ha de ser: Enganys V o "Juguem a estimar-nos".

  • Aina_R | 22-11-2008

    Doncs la veritat és que el fet de que comencis tal com acabes, a mi m'agrada...

    Que trista la història de la protagonista... i que trist que estaria ell si sabés que ella pensa en una altre...

    Per cert, és el 27 :)

  • Nota de l'autora[Ofensiu]
    Sol_ixent | 13-02-2008

    He estat rellegint el text i me n'adono que comença igual que acaba, que la protagonista es mira el mirall... Si pogués, eliminaria la primera frase ("Em miro al mirall i no em reconec") i començaria amb "Et miro i no et reconec".

    Ho sento... sempre amb les ànsies de penjar!
    :-)

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

140 Relats

441 Comentaris

129750 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)