ELS RACONS DE L'AMOR 2

Un relat de: Bonhomia
ELS RACONS DE L'AMOR 2

Sí. L'Adelaida confonia, com pot ésser ben natural en l'adolescència, el res amb l'amor. I és que l'amor és l'art més subtil de la vida, més difícil de crear, i això, en l'adolescència... bé, que és un dels problemes, potser el que més, que porten de cap.

Volia omplir-se d'amor i se sentia buidíssima. Però quan es feia fosc i tenia el seu temps lliure a l'habitació, es plegava entre esperances que la feien sortir d'aquell estat prou caòtic per a ella. El millor era quan no calia fer-se preguntes, el millor era quan podia somniar.

Però com engendrar els seus somnis a la realitat? Això li destorbava els estudis doncs el seu pensament no podia tocar de peus a terra, i hi havia tants nois, a l'institut... Ella volia aconseguir el millor, més ben dit, el millor de cada un convertit en un de sol. Però com aconseguir aquella alquímia perfecta? L'Adelaida era testaruda, l'Adelaida ho volia així. ...

Comentaris

  • A l'adolescència,[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 15-11-2015 | Valoració: 10

    de vegades, una persona s'enamora no d'un ésser concret sinó del concepte AMOR amb majúscules, com si se sentís transportada per l'instint que fa que l'espècie continuï endavant per a acomplir el seu destí. Les jovenetes, especialment , somien en el seu príncep blau sense posar-li cara i ulls, somien despertes en aquella persona que les farà sentir princeses estimades.

    No sé, igual repapiejo, però m'ha semblat que aquest era el sentit del teu relat.
    Una abraçada, Sergi.

  • L'amor... [Ofensiu]
    brins | 09-11-2015 | Valoració: 10

    En "Els racons de l'amor 1" ens vas parlar dels misteris de l'amor, de com és de difícil sentir-lo, i dels dubtes que angoixaven l'Adelaida. Ara, en aquesta segona part, ens permets entendre molt més bé les inquietuds de la protagonista; podem adonar-nos perfectament que la seva joventut encara no li ha ensenyat que l'amor no és una atracció vers qualitats humanes, és, senzillament, estimació...

    Rep una afectuosa salutació.

    Pilar

  • Petit retrat[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 03-11-2015 | Valoració: 10

    Un gran petit retrat de l'Adelaida, de l'adolescència. Un reguitzell de preguntes en aquesta meravellosaestúpida edat blava. Per cert, on és el racó de l'amor 1? Li preguntaré a l'Adelaida, a veure si el té amagat sota el coixí. Una abraçada, Sergi.

    Aleix

  • molt bo[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 03-11-2015 | Valoració: 10

    No era unable mica aixi. M' agrada
    Montse

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515176 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.